Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor român, aproape de lovitura carierei. E dorit de clubul la care joacă staruri mondiale, printre care şi Carrasco sau Banega | EXCLUSIV

Un antrenor român, aproape de lovitura carierei. E dorit de clubul la care joacă staruri mondiale, printre care şi Carrasco sau Banega | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Ciprian Panait, în vârstă de 47 de ani, este dorit de Al Shabab, unul dintre cele mai importante cluburi din Arabia Saudită.

După Cosmin Contra şi Laurenţiu Reghecampf, prima ligă din Arabia Saudită este aproape de a aduce şi un al treilea antrenor român. Din informaţiile Orange Sport, Ciprian Panait este dorit de unul dintre cele mai puternice cluburi din zona Golfului.

Al Shabab urmează să-l demită pe croatul Igor Biscan, iar principala ţintă a şefilor clubului a fost José Luis Sierra, care a antrenat-o în trecut şi pe Al Itiihad. Cum negocieriile cu antrenorul chilian au intrat în impas, şeicii s-au reorientat rapid către un antrenor român. Sursele Orange Sport susţin că Ciprian Panait este dorit pe banca lui Al Shabab, iar negocierile dintre cele două părţi urmează să înceapă în zilele următoare.

După 19 etape disputate, Al Shabab ocupă doar locul 11 în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 21 de puncte acumulate. Dacă va ajunge la o înţelegere cu oficialii clubului, Ciprian Panait va antrena fotbalişti de clasă mondială, printre care Yannick Carrasco, Habib Diallo, Ever Banega, Roman Saiss sau Carlos Junior.

În vârstă de 47 de ani, Ciprian Panait a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din zona Golfului. Tehnicianul şi-a început cariera în 2000, ca preparator fizic, la Al Nasr, în Oman, apoi, după aventuri ca antrenor principal sau secund la Rapid U19 şi la prima echipă a giuleştenilor, Ciprian Panait s-a întors în fotbalul arab.

A preluat-o, în 2014, pe Al Hilal U23, apoi a asigurat interimatul la prima echipă a clubului, timp de şapte partide, iar din 2017 a trecut ca principal la Al Raed, Al Batin, Sohar şi Al-Kharaitiyat.

Afla mai multe despre: ciprian panaital shababarabia saudita 

viewscnt
Articole similare