Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu se lasă la rivalii din Superligă! Patronul de la Universitatea Craiova vrea să dea lovitura cu încă un super-transfer

Mihai Rotaru nu se lasă la rivalii din Superligă! Patronul de la Universitatea Craiova vrea să dea lovitura cu încă un super-transfer
Comentarii

Universitatea Craiova a pornit o campanie de transferuri importantă, în care vrea să se întărească pentru lupta la titlul din Superligă. După ce l-a luat pe Pyry Soiri, fundaş dreapta cu 43 de selecţii în naţionala Finlandei, Mihai Rotaru pregăteşte o altă mutare!

Rotaru vrea să dea lovitură cu un încă un super-transfer

Universitatea Craiova pregăteşte încă un transfer important pentru reluarea campionatului, odată cu noul an. După ce l-a luat pe Pyry Soiri, fundaş dreapta din naţionala Finlandei, Mihai Rotaru pregăteşte o nouă "bombă".

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, este gata să facă încă un transfer important, care să întărească echipa în 2024. Omul cu banii din Bănie a pus ochii pe un jucător din Kosovo.

Potrivit presei kosovare, Universitatea Craiova vrea să îl transfere iarna aceasta pe Lumbardh Dellova, fundaşul celor de la FC Ballkani, fosta echipă al lui Albion Rrahmani, care a ajuns la Rapid. 

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Lumbardh Dellova, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Universitatea Craiova a avut o primă parte de sezon, în Superligă, exact aşa cum ne-a obişnuit în ultimii 10 ani: cu foarte multe fluctuaţii de formă, cu meciuri foarte bune când te aşteptai mai puţin şi cu dezamăgiri totale atunci când le era lumea mai dragă.

  • Cei cinci jucători de care Universitatea Craiova vrea să se despartă cât de curând sunt Florin Borţa, Ante Roguljic, David Sala şi Jean-Baptiste Mendy.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarulumbardh dellova 

viewscnt
Articole similare