Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! U Craiova dă un nou tun pe piaţa transferurilor. Un american lângă Mitriţă şi Ivan pentru titlul Superligii

BOOM! U Craiova dă un nou tun pe piaţa transferurilor. Un american lângă Mitriţă şi Ivan pentru titlul Superligiigalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova pregăteşte o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor, iar acum Mihai Rotaru negociază intens pentru a-i întări lotul lui Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova a avut mult de suferit în actualul sezon pe plan ofensiv, unde jucătorii din lot nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Astfel, oficialii oltenilor pregătesc acum o iarnă cu adevărat spectaculoasă pe piaţa transferurilor, iar principala ţintă pentru compartimentul ofensiv în acest moment este o variantă cu totul surprinzătoare.

Conform playsport.ro, Jalen Blesa este atacantul dorit de Mihai Rotaru. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani are dublă naţionalitate, spaniolă şi americană, şi evoluează la FC Prishtina, în prima ligă din Kosovo.

Mihai Rotaru negociază intens pentru aducerea unui fundaş central, tot din Kosovo, iar acum are cale liberă şi spre aducerea lui Jalen Blesa. Atacantul a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu FC Prishtina, astfel că oficialii clubului nu se vor opune unui transfer al fotbalistului în Superligă.

  • 250 de mii de euro valorează Jalen Blesa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 10 goluri şi 3 pase decisive a reuşit atacantul cu dublă cetăţenie în cele 18 meciuri jucate în actualul sezon pentru FC Prishtina

Afla mai multe despre: u craiovarotaru 

viewscnt
Articole similare