Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziunile lui Courtois pentru naţionala Belgiei. Ce urmează pentru viitoarea adversară a României: "Cred că el e un fotbalist care poate ajunge departe"

Previziunile lui Courtois pentru naţionala Belgiei. Ce urmează pentru viitoarea adversară a României: "Cred că el e un fotbalist care poate ajunge departe"
Comentarii

Naţionala de fotbal a Belgiei are "tineri interesanţi şi valoroşi", a declarat, pentru site-ul FIFA, portarul Thibaut Courtois, care nu va participa la EURO 2024.

Întrebat ce perspective are noua generaţie a "diavolilor roşii" la Cupa Mondială din 2026, care ar putea fi pentru el următoarea mare competiţie cu echipa naţională, portarul lui Real Madrid s-a arătat optimist: "Avem tineri interesanţi şi valoroşi care se dezvoltă acum, dar uneori trebuie să aştepţi câţiva ani înainte ca ei să explodeze cu adevărat. Cred că un jucător ca Doku poate ajunge departe.

Este un fotbalist pe care nimeni nu-l cunoştea acum câţiva ani şi acum, la Manchester City, arată ce poate face la cel mai înalt nivel. Avem mai mulţi astfel de tineri care sunt valoroşi, aşa că vom vedea. Este întotdeauna greu de spus cât de departe putem ajunge. Fotbalul este fotbal, mereu sunt surprize, aşa ca vom vedea".

Thibaut Courtois a anunţat, pe 19 decembrie, că nu va participa la EURO 2024, la patru luni după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng în timpul unui antrenament.

Belgia şi România vor evolua în Grupa E, alături de Slovacia şi de câştigătoarea play-off-ului B, la turneul final al EURO 2024, care va fi găzduit de Germania între 14 iunie şi 14 iulie 2024.

Courtois a vorbit şi despre Eden Hazard, cu care a fost coleg nu doar la naţionala Belgiei, ci şi la Chelsea şi Real Madrid.

"Eden a fost un jucător mare, unul dintre cei mai valoroşi alături de care am jucat. Nu a avut noroc la Madrid cu accidentările, deşi pentru el a fost un vis să joace la Real Madrid. Nu putem uita nici perioada petrecută la Chelsea, a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. E trist că s-a retras deja", a spus goalkeeperul.

Afla mai multe despre: courtoisfifa 

viewscnt
Articole similare