Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tottenham sau Napoli?”. MM Stoica ”sare în ajutorul” lui Radu Drăguşin: ”O zi mai proastă în Premier League te-a nenorocit” | EXCLUSIV

”Tottenham sau Napoli?”. MM Stoica ”sare în ajutorul” lui Radu Drăguşin: ”O zi mai proastă în Premier League te-a nenorocit” | EXCLUSIV
Comentarii

Pe urmele lui Radu Drăguşin se află formaţii importante precum Tottenham şi Napoli.

MM Stoica, despre viitorul transfer al lui Drăguşin: ”Tottenham sau Napoli?

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume în momentul de faţă.

În ciuda faptului că fundaşul central era transferat aproape sigur de Tottenham, se pare că lucrurile sunt departe de a fi finalizate.

Clubul din Premier şi Genoa nu s-ar fi înţeles încă la suma exactă a tranzacţiei. Iar de această situaţie vrea să profite Napoli, care speră să dea o lovitură uriaşă ultima sută de metri în cursa pentru tânărul internaţional român.

La momentul actual, Drăguşin are de ales între Napoli şi Tottenham. MM Stoica a analizate variantele fundaşului român, în direct, la Orange Sport. 

”Eu aş spune altceva. Joci în 4 sau în 5? Este cel mai important sistemul. Aş zice Premier League pentru fizicul lui. E foarte mare şi foarte bine făcut. Şi golul ăsta de l-a marcat cum sare si cum se arcuieşte şi loveşte mingea cu capul. Zici că e sculptat de Michelangelo. 

Este o problemă la ambele echipe pentru că va face o mare schimbare indiferent de ce va alege. Genoa e bună, joacă în 3, ambele astea doua joacă sus. Poate Tottenham mai sus şi mai riscant. Meciul cu Chelsea? Eu nu am văzut aşa ceva de când mă uit la meciuri. Jucau cu fundas central la mijlocul terenului şi cu portarul la 40 de metri.

A fost ceva... Riscant la ambele. Cred că e salariu mai bun în Premier League şi cred că îi se potriveşte. Doar că e diferit faţă de fundaşii centrali pe care îi are momentan Tottenham”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

”O zi mai proastă în Premier League te-a nenorocit. Acolo nu prinzi să joci cu Salernitana”, a fost concluzia lui Cosmescu. 

Drăguşin joacă în prezent pentru Genoa şi a devenit, la numai 21 de ani, una dintre principalele atracţii din Serie A. Radu Drăguşin are 12 selecţii la naţionala României, la care a debutat în martie 2022.

Preşedintele lui Genoa rupe tăcerea despre Radu Drăguşin

Afla mai multe despre: radu drăguşinmm stoicatottenham 

viewscnt
Articole similare