Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat deja verdictul despre Adi Mutu la CFR Cluj: ”Din Mercedes să facă Rolls-Royce nu cred că poate”

Gigi Becali a dat deja verdictul despre Adi Mutu la CFR Cluj: ”Din Mercedes să facă Rolls-Royce nu cred că poate”

CFR Cluj

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a avut o reacţie clară cu privire la punerea lui Adi Mutu (45 de ani) în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj.

FCSB s-a impus în faţa celor de la UTA Arad, scor 4-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Superliga României.

A fost cea mai clară victorie a roş-albaştrilor în această ediţie de campionat, una prin care au reuşit să mărească avansul faţă de CFR Cluj la 11 puncte.

Gigi Becali, convins cu privire la subiectul ”Adi Mutu la CFR”: ”Mai trebuie să ai o calitate”

Dar la formaţia din Gruia sunt vremuri tulburi, motiv pentru Gigi Becali să-şi exprime opinia cu privire ocupanta locului 2 din campionat.

”Mutu fotbal ştie, are şi inteligenţă. Adică ştie să pună în practică cunoştinţele, la asta mă refer. Acum să vedem, un antrenor mai are şi chestiunea asta... depinde cât de mult pot jucătorii să pună în practică ce spune Mutu. 

Mai trebuie să ai o calitate, să-i spui jucătorului să facă ceea ce poate el. Asta nu ştiu dacă poate Mutu. Din Mercedes să facă Rolls-Royce nu cred că poate. Sau poate să o facă, pentru locul doi. 

Adică e bine că l-au adus, că dacă rămânea Mandorlini cânta la altceva”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa susţinută marţi dimineaţă, în faţa reşedinţei sale.

Antrenorul Andrea Mandorlini urmează să fie demis de la CFR Cluj după eşecul cu FC Botoşani (0-1) şi înlocuit cu Adi Mutu.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbgigi becaliadi mutu 

viewscnt
Articole similare