Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo şi-a luat portar de naţională! A apărat în toate meciurile ţării sale şi a fost la un pas să meagă la EURO 2024

OFICIAL | Dinamo şi-a luat portar de naţională! A apărat în toate meciurile ţării sale şi a fost la un pas să meagă la EURO 2024

Superliga

Comentarii

Dorin Răilean este noul jucător al lui Dinamo. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a alb-roşiilor.

”Bine ai venit, Dorian Răilean! Suntem pregătiţi să anunţăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgovişte la Dinamo Bucureşti.

30 de ani, născut la Chişinău şi format la Şeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naţionalei de peste Prut.

16 selecţii a adunat Dorian Răilean pentru echipa naţională a Moldovei. 

14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgovişte în Liga 2, în acest sezon competiţional. 

"Dinamo este un club greu de refuzat şi sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă", a notat Dinamo pe Facebook.

Noul portar al lui Dinamo a fost la un pas de EURO

Dorin Răilean a apărat în toate cele 10 meciuri pe care naţionala Moldovei le-a disputat în preliminariile pentru calificarea la EURO 2024. Vecinii noştri de peste prut au avut o campanie de calificare remarcabilă, însă nu s-au calificat la turneul final.

În ultima etapă a grupelor preliminare, Moldova avea nevoie de un succes contra Cehiei pentru a obţine o calificare istorică, însă Soucek&Co au fost o nucă prea tare pentru naţionala Moldovei.

Dorin Răilean se va lupta pentru un post de titular cu Adnan Golubovic, slovenul care nu a ratat niciun minut în acest sezon.  Dorin Răilean este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: dorin răileandinamozeljko kopic 

viewscnt
Articole similare