Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la gambe, la călcâie! Obsesia jucătorului de la FCSB l-a scos din minţi pe Panduru: ”Ce faci, mă, cu alea?” | EXCLUSIV

De la gambe, la călcâie! Obsesia jucătorului de la FCSB l-a scos din minţi pe Panduru: ”Ce faci, mă, cu alea?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu a fost titular în primul meci al anului pentru FCSB, deşi Gigi Becali anunţase că nu va mai prinde primul 11, după venirea lui Luis Phelipe. Tânăra aripă a roş-albaştrilor are un sezon modest şi nu a dat semne de revenire în meciul cu UTA, deşi a avut un gol anulat pentru offside. Cunoscut drept un jucător tehnic, Tavi Popescu nu a renunţat la ”floricele”, însă Basarab Panduru nu a rămas impresionat.

Basarab Panduru nu i-a dat notă de trecere lui Tavi Popescu: ”Totul cu câlcâiul”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta nu l-au iertat pe Tavi Popescu pentru prestaţia modestă din meciul cu UTA. ”Perla” lui Gigi Becali nu a contribuit la niciun gol, iar artificiile sale tehnice inutile au fost taxate, în direct. 

Mai mult decât atât, fostul arbitru a fost dur şi la adresa declaraţiilor pe care Octavian Popescu le-a făcut la final. În minutul 74 al meciului, Tavi Popescu a fost înlocuit de Baba Alhassan.

Dan Udrea: Octavian Popescu a fost bun, sau slab în seara asta?

Basarab Panduru: Călcâiele au fost bune. Două călcâie excepţionale. Păi, ce faci, mă, cu călcâiele alea?

Dan Udrea: Dacă asta ai remarcat, este grav pentru Octavian Popescu. Îţi dai seama, scouterii care vin că văd călcâiele alea.

Constantin Zotta: Călcâiele astea le pui în comparaţie cu declaraţiile lui. ”Când intrăm pe teren, dăm totul”. Cu ce dai totul? Cu călcâiul?

Basarab Panduru: Totul cu călcâiul. 

În urmă cu câteva luni, Octavian Popescu a fost criticat de Basarab Panduru şi Nicolae Dică, în direct la Orange Sport, deoarece şi-a tăiat jambierele în zona gambelor.

Ce a declarat Octavian Popescu după primul meci din 2024

„Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta.

Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta.

(N.r. Ai vorbit cu Radu Drăguşin) L-am felicitat, i-am urat multă baftă. Sunt sigur că o să facă treabă bună acolo. M-am bucurat foarte mult, e o motivaţie pentru jucătorii tineri. Şi el mi-a transmis multă baftă şi ca într-o zi să fac pasul la o echipă mare”, a spus Octavian Popescu, după meciul cu UTA.

Afla mai multe despre: fcsbutabasarab panduruoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare