Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Radu Drăguşin nu scapă! Revenire pentru Erling Haaland înainte de meciul cu Tottenham Hotspur, din Cupa Angliei

ALERTĂ | Radu Drăguşin nu scapă! Revenire pentru Erling Haaland înainte de meciul cu Tottenham Hotspur, din Cupa Angliei

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani), atacantul norvegian al celor de la Manchester City şi totodată golgheterul echipei în ultimele două sezoane este aproape de o revenire în cadrul echipei.

Erling Haaland este aproape de o revenire în tricoul lui Manchester City, după o lună petrecută pe bară din cauza unei accidentări.

Golgheterul echipei din Manchester poate reveni chiar în partida din Cupa Angliei împotriva celor de la Tottenham Hotspur, echipă la care joacă românul Radu Drăguşin.

"Cyborg-ul" norvegian este golgheterul campioanei Angliei în acest sezon din Premier League deşi a ratat majoritatea partidelor din decembrie şi ianuarie. 

Haaland a marcat 14 goluri în acest sezon, în Premier League şi este golgheterul campionatului, la egalitate cu egipteanul Mohamed Salah, de la Liverpool.

Haaland s-a antrenat alături de colegi înainte de partida cu Tottenham Hotspur, un meci crucial pentru sezonul "cetăţenilor" care speră să reuşească cel puţin o "triplă" şi în acest sezon.

Pep Guardiola este într-un duel dificil cu rivalul său Jurgen Klopp. Liverpool este lider în Premier League, la cinci puncte în faţa celor de la Man City. 

Adversara "cetăţenilor" din următoarea partidă, Tottenham Hotspur are pretenţii la primele patru locuri în acest sezon. Echipa preluată în vară de australianul Ange Postecoglou s-a aflat pe poziţia de lider după 11 etape.

O serie de înfrângeri a rezultat într-o cădere în afara locurilor care asigură prezenţa în următorul sezon de UEFA Champions League.

Radu Drăguşin s-a alăturat formaţiei din nordul Londrei în această iarnă, de la Genoa. Spurs a plătit 25 de milioane italienilor de la Genoa pentru transferul internaţionalului român în vârstă de 21 de ani.

Duel între Radu Drăguşin şi Erling Haaland

Drăguşin poate juca titular în partida cu Manchester City. O primă titularizare a românului şi o revenire a lui Erling Haaland ar rezulta într-un duel dificil pentru fundaşul crescut de la vârsta de 16 ani de Juventus.

 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: manchester cityerling haalandradu dragusintottenhamcupa angliei 

viewscnt
Articole similare