Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland, probleme mult mai mari ”decât ne aşteptam la început". Guardiola, despre situaţia medicală a atacantului: ”Este vorba de os”

Haaland, probleme mult mai mari ”decât ne aşteptam la început". Guardiola, despre situaţia medicală a atacantului: ”Este vorba de os”

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani) va fi, cel mai probabil, indisponibil până la sfârşitul lunii ianuarie a acestui nou an.

Accidentarea lui Haaland, mai gravă decât s-ar fi crezut

Atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, va fi probabil indisponibil până la sfârşitul lunii ianuarie, a anunţat managerul Pep Guardiola.

O accidentare la picior l-a ţinut pe Haaland, în vârstă de 23 de ani, în afara terenului încă de la înfrângerea cu Aston Villa din 6 decembrie, deşi au fost oferite puţine detalii.

"Este vorba de os. Are nevoie de timp, totul este o chestiune de timp", a declarat Guardiola.

Dacă va lipsi în restul lunii, el va fi absent la meciul cu Tottenham în Cupa Angliei, pe 26 ianuarie, şi pentru meciul de campionat de pe teren propriu cu Burnley, pe 31 ianuarie.

"Este bine, dar medicii au decis să se oprească o săptămână şi poate să reînceapă în Abu Dhabi", a afirmat Guardiola, referindu-se la faptul că Manchester City va efectua un cantonament de 13 zile în Emiratele Arabe Unite..

"Să sperăm că la sfârşitul acestei luni va fi pregătit. A fost un pic mai mult decât ne aşteptam la început", a mai adăugat managerul lui City.

Pep Guardiola a subliniat că echipei sale îi lipseşte Haaland "foarte mult. Avem nevoie de el. Să sperăm că se poate întoarce şi să joace ultimele patru sau cinci luni fără probleme", a precizat tehnicianul spaniol.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester citypep guardiola 

viewscnt
Articole similare