Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Transfer la Manchester City! Pep Guardiola a câştigat lupta dintre granzii Europei

ULTIMA ORĂ | Transfer la Manchester City! Pep Guardiola a câştigat lupta dintre granzii Europei

Manchester City

Comentarii

Manchester City a reuşit primul transfer important din 2024, noul an în care va trebui să-şi apere titlul câştigat în premieră în Liga Campionilor. Pep Guardiola a câştigat lupta cu granzii Europei pentru semnătura unui puşti-minune.

Este vorba despre Claudio Echeverri (17 ani), "wonderkid-ul" celor de la River Plate, care s-a înţeles cu Manchester City, după ce cele două cluburi au bătut palma. Fabrizio Romano a anunţat preţul pe care "Cetăţenii" îl vor plăti pentru argentinian.

Pep Guardiola a câştigat lupta cu granzii Europei: Claudio Echeverri, pe Etihad!

Manchester City va plăti 25 de milioane de euro pentru transferul lui Echeverri, născut în 2006, care continua să joace la River Plate până în decembrie 2024, când se va alătura lotului condus de Pep Guardiola în Premier League.

Claudio Echeverri a semnat un contract valabil pe şase sezoane şi îl urmează de la River Plate la Manchester City pe Julian Alvarez (23 de ani), campion mondial cu Argentina şi câştigător de Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor cu "Cetăţenii".

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudio Echeverri în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester citytransferclaudio echeverririver plate 

viewscnt
Articole similare