Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrea o altă aventură”. Un jucător de la Sepsi şi-a făcut bagajele şi schimbă campionatul

”Vrea o altă aventură”. Un jucător de la Sepsi şi-a făcut bagajele şi schimbă campionatul
Comentarii

Vitalie Damaşcan şi-a făcut bagajele şi o lasă pe Sepsi după cantonamentul de iarnă.

Damaşcan pleacă de la Sepsi. Reacţia clubului

O singură formaţie din SuperLigă nu a efectuat niciun transfer în această perioadă de mercato. Întrebat despre situaţie, patronul Laszlo Dioszegi a anunţat că au aşteptat să se termine perioada de cantonament şi că vor aduce doi jucători în perioadă următoare.

Sepsi a început şi curăţenia! Drept dovadă atacantul Vitalie Damaşcan va merge sub formă de împrumut la FC Sion, în liga secundă din Elveţia.

Jucătorul a prezentat oferta clubului din Sf. Gheorghe, iar şefii lui Sepsi nu s-au opus. Laszlo Dioszegi a dat vestea!

„Iniţial spusese că nu facem transferuri, dar acum antrenorul vrea să aducem doi jucători, un atacant lateral şi un mijlocaş. Vom renunţa la un jucător şi avem un loc liber, un junior are nu mai e la noi.

Vitalie Damaşcan va pleca. Ieri s-a dus la Bernd Storck şi a spus că a primit o ofertă din Elveţia şi vrea să plece împrumut până în vară. Simte că nu o să fie titular la noi. Vrea o altă aventură. Îl dăm împrumut la FC Sion. Pot să îl cumpere în vară, dacă sunt interesaţi, Dacă nu, va reveni la noi.

Cine nu joacă nu e mulţumit, dar avem un grup foarte, foarte unit, am zis că pe cei cărora nu le place aici îi lăsăm să plece. Aducem alţii care se integrează în familia noastră. Vom avea de câştigat cu Storck şi pe mai departe.

E o mândrie că ne urmăresc reprezentanţii lui FCSB, dacă un club aşa mare e interesat să vadă un meci al lui Sepsi, am ajuns la un nivel la care am devenit interesanţi”, a spus Laszlo Dioszegi pentru GSP.ro. 

  • 13 meciuri şi un 1 gol are Damaşcan la Sepsi în acest sezon. E cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro

Afla mai multe despre: vitalie damascansepsielveţia 

viewscnt
Articole similare