Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au plusat! Clubul care a încercat să-l întoarcă din drum pe Radu Drăguşin: "Am fi primit mai mult"

Au plusat! Clubul care a încercat să-l întoarcă din drum pe Radu Drăguşin: "Am fi primit mai mult"

Premier League

Comentarii

Andres Blazquez, directorul general al celor de la Genoa, a spus numele echipei care a plusat pe ultima sută de metri pentru Radu Drăguşin şi a oferit mai mulţi bani în schimbul semnăturii fundaşului central din România. Clubul italian a respectat, însă, dorinţa lui Drăguşin.

În primele zile din 2024, Tottenham, Napoli şi Bayern Munchen s-au luptat pentru transferul lui Radu Drăguşin, care în cele din urmă a ales să se transfere în Premier League. Totuşi, Bayern Munchen nu a renunţat fără luptă la încercarea de a-l transfera.

Andres Blazquez, directorul general de la Genoa, a spus ce echipă a plusat pentru Drăguşin: "Am fi primit mai mulţi bani"

Directorul general al lui Genoa, Andres Blazquez, a dezvăluit că bavarezii au încercat să-l deturneze pe Drăguşin din drumul către Genoa şi au oferit chiar mai mulţi bani echipei italiene. Totuşi, Genoa a ales să-i respecte dorinţa fundaşului, aceea de a juca în Premier League.

"Am fi primit mai mulţi bani de la Bayern, câteva milioane în plus, iar contractul lui Radu (n.r. Drăguşin) ar fi fost mai bun. Dar am respectat dorinţa lui de a juca în Premier League.", a spus Andres Blazquez, informează MSN.

Radu Drăguşin a fost deja folosit în Premier League de către Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham, care i-a oferit 10 minute de debut fundaşului în meciul Manchester United - Tottenham 2-2, din etapa trecută a campionatului Angliei.

  • 25 de milioane de euro, plus alte cinci sub formă de bonusuri, a fost Tottenham de acord să plătească pentru Radu Drăguşin

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhambayern munchengenoabanitransfer 

viewscnt
Articole similare