Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Olaru în Germania sau Anglia? E târziu. Poate în Arabia Saudită”. Golgheterul Superligii e supraevaluat?

”Olaru în Germania sau Anglia? E târziu. Poate în Arabia Saudită”. Golgheterul Superligii e supraevaluat?

Fotbal

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) a marcat un hattrick în poarta celor de la UTA Arad, luni seară, în victoria FCSB-ului, scor 4-0 (2-0), într-un duel din etapa a 22-a din Superligă, şi a ajuns la cota 13 în acest sezon, fiind cel mai bun marcator al campionatului.

Cu toate acestea, nu toată lumea se entuziasmează când vorbeşte de forma foarte bună a mijlocaşului de la FCSB.

Vasile Miriuţă îl vede pe Darius Olaru în Arabia Saudită

Fostul internaţional maghiar Vasile Miriuţă consideră că Darius Olaru şi-a pierdut şansa de a prinde un transfer important în Europa, în acest moment, la aproape 26 de ani.

Miriuţă este de părere că, dacă aceste echipele nu l-au ofertat până în momentul de faţă, ţinându-se cont şi de faptul că jucătorul are o clauză de reziliere decentă pentru un campionat puternic - 5.000.000 de euro - nu o vor mai face nici de acum încolo.

Mai degrabă, fostul mijlocaş îl vede pe Darius Olaru să prindă un transfer în Arabia Saudită, acolo unde pretenţiile nu sunt atât de ridicate şi unde jucătorul ar putea să-şi rotunjească considerabil veniturile într-un timp destul de scurt.

Face 26 de ani în martie. Tu la 26 de ani eşti tot în campionatul României, toţi spunem că e un jucător fabulos, un jucător extraordinar, dar tu eşti tot aici. Nu e în campionatul Germaniei, la Leverkusen, să vină Chelsea să plătească 50 de milioane.

(n.r. De ce nu se transferă?) Mă gândesc că nu a venit o ofertă pe banii pe care îi vrea domnul Gigi Becali. Eu cred că îi dă drumul cu 5 milioane, dar dacă nu a venit nicio ofertă, că nu l-am văzut pe Gigi Becali să vină şi să spună <<am primit ofertă de 5 milioane, dar eu vreau 10>>.

El e un fotbalist foarte bun, dar trebuie să facă pasul, acum, în vară şi să plece afară. E târziu pentru campionate precum Germania şi Anglia, poate ajunge în Arabia Saudită sau prin Emirate, dar acolo Tănase a fost golgheterul campionatului şi nu ştiu dacă au dat vreo 3 milioane jumate pe el, arabii”, a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: darius olaruvasile miriutaangliagermaniaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare