Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu n-a avut milă de echipa cu pretenţii de play-off: ”Sunt din cale afară de slabi”. Nici antrenorul nu a scăpat: ”Nu înţeleg ce a făcut” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu n-a avut milă de echipa cu pretenţii de play-off:  ”Sunt din cale afară de slabi”. Nici antrenorul nu a scăpat: ”Nu înţeleg ce a făcut” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

UTA nu a avut nicio şansă în faţa FCSB-ului şi a cedat, fără drept de apel, scor 0-4, în epilogul etapei cu numărul 22 din Superligă. Bogdan Cosmescu nu le-a dat notă de trecere, nici jucătorilor, dar nici lui Mircea Rednic.

Transferurile lui Mircea Rednic, puse la îndoială de Cosmescu: ”El i-a adus, nu altcineva”

Deşi ”Bătrâna Doamnă” nu simte, cel puţin pentru moment, fiorul locurilor direct retrogradabile, visul lui Mircea Rednic de a-i duce pe arădeni în play-off este departe, iar UTA pare că va fi una dintre echipele ce se vor lupta pentru salvare.

”Puriul” a semnat cu UTA în luna aprilie a anului trecut şi a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, în urma unui baraj contra Gloriei Buzău. Rednic a dat startul unei ”revoluţii” la Arad şi a semnat nu mai puţin de 30 de jucători noi în acest sezon, dintre care 20 de stranieri, însă mulţi dintre ei nu au adus plusul aşteptat de fanii ”Bătrânei Doamne”.

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a fost critic la adresa jocului prestat de UTA pe Arena Naţională şi a dat de înţeles că parcursul slab al echipei poate fi pus şi pe seama transferurilor ratate făcute de Mircea Rednic.

”(n.r. FCSB) Au jucat cu o echipă care este din cale afară de slabă. Eu nu înţeleg ce a făcut atâta vreme Mircea Rednic aici. El a adus jucătorii. I-a adus altcineva? Sunt unii care nu au nicio treabă. Nu se poate! Nu înţeleg, îţi spun sincer”, a spus Bogdan Cosmescu, la ”Minutul 91”.

FCSB nu l-a impresionat pe Mircea Rednic

"Aveţi dreptate, nu m-au ajutat şi nici nu m-au ajutat jucătorii, i-am ajutat pe ei. Noi am început bine prima repriză, am avut bară, ei au avut gol din corner, al doilea gol a fost pus pe tavă să dea ei gol. Avem probleme la fazele fixe, e lipsă de atenţie, responsabilitate, pe un fond bun de joc. Am început repriza a doua bine, i-am apasat, apoi penalty. Habar nu am dacă a fost sau nu, nu ştiu dacă l-a atins sau nu, că el a degajat mingea. Steaua (n.r. - FCSB) are jucători cu calitate şi când faci greşeli...

La pauză normal că am fost supărat în vestiar, le-am spus că e vorba despre orgoliu. Steaua (n.r. - FCSB) n-a făcut un joc bun, care să impresioneze. Am făcut greşeli copilăreşti mai ales la primul gol. Fabry se uita şi a dat voleu Olaru. E clar că noi nu cu Steaua (n.r. - FCSB)  ne batem, dar îmi pare rău ca atitudine, vreau mai multă răutate şi n-am avut. Nu uitaţi că la 2-0 am avut ocazie cu Fabry şi a dat peste tribună. Erau momente importante şi n-am profitat. 

Am spus că am nevoie de jucători. Problema la noi e că facem liste, ne dăm ok-ul şi nu se înaintează, nu ştiu e ce. Am avut cinci atacanţi pe listă şi n-am adus niciunul. N-am nevoie de mai mult de trei, patru schimbări, dar jucătorii cu care am discutat trag de timp. Ei poate-şi doresc să meargă în Europa, dar nu ne comparăm noi cu alte campionate puternice din Europa şi tot ne pasează cu săptămâna următoare. Nici nu avem ce face. 

FCSB nu m-a impresionat, dar au un lot bun, au şi concurenţă pe posturi. Eu zic că nu, nu o poate nimeni opri. Se vede că au format un grup, au entuziasm, au arătat ca o echipă", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului de pe Arena Naţională.  

Afla mai multe despre: utasuperligămircea rednicbogdan cosmescufcsb 

viewscnt
Articole similare