Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 jucători, OUT de la echipă înainte de FCSB - UTA. Decizia antrenorului: ”Le-am recomandat să-şi caute echipe. Eu am fost corect”

4 jucători, OUT de la echipă înainte de FCSB - UTA. Decizia antrenorului: ”Le-am recomandat să-şi caute echipe. Eu am fost corect”

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a prefaţat duelul cu FCSB şi a anunţat ultimele modificări din lotul pe care îl are sub comandă.

UTA Arad va debuta în noul an cu un meci extrem de dificil. Gruparea arădeană se va deplasa la Bucureşti pentru duelul cu liderul campionatului FCSB.

Partida are loc luni, 22 ianuarie 2024, de la ora 20:00, în etapa a 22-a şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Dar în conferinţa de presă dinaintea meciului, Mircea Rednic a anunţat că a dat afară patru jucători.

”E strategia antrenorului, ei nu se încadrează în ceea ce-mi doresc”

Tehnicianul arădenilor le-a transmis lui Denis Dumitrascu, Herald Marku, Reagy Ofosu şi Stefanos Stroung să-şi caute alte echipe deoarece nu mai au viitor la UTA.

”Dumitraşcu, Marku, Ofosu şi Stroungis nu vor face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Le-am spus că asta e situaţia, le-am recomandat să-şi caute echipe.

Au cifre bune, au jucat şi ca titulari, au intrat şi din postura de rezerve. Eu am fost corect. Trebuie să înţeleagă situaţia. E strategia antrenorului, ei nu se încadrează în ceea ce-mi doresc”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

Noua ţintă a lui UTA: ”E un jucător cu care am lucrat”

Totodată, Mircea Rednic a informat că ţinta principală de acum a celor de la UTA este Vlad Morar, campion cu Farul în sezonul trecut. Acesta evoluează în prezent în liga a doua din Grecia, la Niki Volou.

”Vlăduţ Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat şi a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără şi în formare. Dacă va accepta condiţii de performanţă eu voi insista să semneze. E un jucător cu calităţi, pe care îl compar cu Budescu.

Singurul lucru care îi lipseşte e ambiţia dar acum ţinând cont că s-a însurat, are şi un copil, responsabilităţile sunt mult mai mari cred că şi el îşi dă seama că e o şansă contractul pe care i l-am oferit”, a adăugat tehnicianul de 61 de ani.

Partida din tur dintre UTA Arad şi FCSB, încheiată cu victoria arădenilor (2-1), a fost cu multe scântei cauzate de arbitraj.

Afla mai multe despre: uta aradfcsbmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare