Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A zis că vrea să plece şi că nu-i mai stă capul la echipă”. Sabău, ”păcălit” de jucătorul FCSB-ului

”A zis că vrea să plece şi că nu-i mai stă capul la echipă”. Sabău, ”păcălit” de jucătorul FCSB-ului

U Cluj

Comentarii

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), a tras concluziile după victoria cu Hermannstadt şi a dezvăluit care este situaţia lui Ianis Stoica (21 de ani), jucătorul împrumutat de la FCSB.

U Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe  FC Hermannstadt, scor 2-1, în etapa a 22-a din Superligă, şi a urcat pe loc de play-off. Sibienii au condus cu 1-0.

Prima repriză a partidei de la Cluj a fost una fără ritm şi fără ocazii, meciul disputându-se pe un teren greu, din cauza condiţiilor meteo. 

Robert Silaghi a trimis pe lângă poartă, fără nerv, în minutul 16, pentru ca în minutul 33 Ovidiu Bic să producă cea mai periculoasă fază a primei părţi: şut din careu, respins de Vlad Muţiu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 60, când Chipciu a lăsat să treacă o minge centrată de Jipa, Daniel Paraschiv a ajuns in extremis la balon şi l-a pasat în faţa porţii de unde Murgia a înscris.  Chipciu s-a revanşat în minutul 63, când a egalat cu un şut din careu. 

Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 75, când Nistor l-a lansat pe Daniel Popa şi acesta a trimis pe lângă Muţiu. Iniţial golul a fost anulat pentru ofsaid semnalizat de asistentul Marius Bobe, dar după analiza VAR, reuşita lui Popa a fost validată în minutul 79.

Sabău a clarificat cum stau lucrurile cu privire la plecarea lui Ianis Stoica: ”A zis că are o ofertă foarte bună”

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a reacţionat şi şi-a felicitat jucătorii pentru că au reuşit să revină pe tabelă, deşi au fost conduşi cu 0-1.

De asemenea, antrenorul lui U Cluj a explicat în detaliu care este situaţia lui Ianis Stoica, jucătorul împrumutat de la FCSB ce a cerut să fie lăsat să plece de la clujeni.

”În prima repriză am controlat destul de bine. A fost o victorie meritată. S-a văzut experienţa şi valoarea unor jucători importanţi. A fost o pasă extraordinară la Dan Nistor. Tot respectul pentru băieţi.

În perioada din Antalya, aveam nevoie de el, am făcut perioada de pregătire cu Ianis Stoica titular. A venit şi mi-a zis că vrea să plece, că are o ofertă. Am vorbit, l-am convins să mai rămână şase luni, că are nevoie să mai joace aici şi că se simte foarte bine. 

Ne-am întors în ţară, a zis că nu vrea să rămână, că are o ofertă foarte bună, că nu-i mai stă capul aici, la echipă. El a crescut mult, e un jucător pe care am vrut să-l ajut, pentru că are calităţi, dar îi lipseşte rigoarea.

Vor mai veni jucători. Va mai veni un atacant în următoarele zile. Avem nevoie de concurenţă. Daniel Popa a fost cel mai în formă în Antalya, ne bazăm pe el, are foarte multe goluri înscrise, dar poate mult mai mult”, a declarat Sabău, după meci.

Cu această victorie, U Cluj este pe loc de play-off, 6, cu 32 de puncte. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 8-a, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabaufcsbianis stoica 

viewscnt
Articole similare