Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Stoica forţează plecarea de la U Cluj, "Moţul" Sabău s-a supărat: "Ce să fac cu unul care nu vrea? Aşa sunt învăţaţi!"

VIDEO | Ianis Stoica forţează plecarea de la U Cluj, "Moţul" Sabău s-a supărat: "Ce să fac cu unul care nu vrea? Aşa sunt învăţaţi!"

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, a vorbit în conferinţa de presă dinaintea reluării Superligii despre situaţia lui Ianis Stoica (21 de ani). Cu o ofertă din străinătate pe masă, atacantul împrumutat de la FCSB a refuzat să se antreneze.

Tehnicianul a spus că şefii clubului trebui să rezolve problema cu Ianis Stoica, dar l-a taxat pe jucător pentru că acesta nu s-a antrenat de 3 zile, "din diferite motive". Evident supărat, Ioan Ovidiu Sabău a spus că Stoica nu a procedat corect, deoarece este sub contract cu U Cluj.

Ianis Stoica refuză să se antreneze cu U Cluj după oferta primită de la Hapoel Beer Sheva: "De 3 zile nu s-a prezentat"

Ianis Stoica a primit o ofertă de transfer în străinătate, în Israel la Hapoel Beer Sheva. Dorinţa jucătorului este evidentă, aceea de a părăsi România, iar pentru a-i forţa pe cei de la U Cluj să accepte plecarea a boicotat antrenamentele echipei.

În conferinţa de presă, "Moţul" Sabău a taxat atitudinea lui Ianis Stoica şi a spus că "aşa sunt învăţaţi" jucătorii să facă atunci când primesc o ofertă şi-şi doresc plecarea cu orice preţ de la echipa unde evoluează în momentul respectiv.

"El este sub contract, normal era la dispoziţia mea. Am aflat că de 3 zile nu s-a mai prezentat la antrenament din diferite motive. Sigur, că-l doare ceva, că nu-l doare. Probleme d-astea... Aşa sunt învăţaţi. Nu cred că a procedat corect, el trebuia să se antreneze. Dar asta e o chestiune a clubului, celor care conduc acest club.

Eu sunt antrenor, antrenez ce am la dispoziţie. Să vedem ce se va întâmpla. Oricum, de 3 zile nu s-a prezentat. Ce să fac cu unul care nu vrea?", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferinţa de presă.

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la U Cluj până la finalul sezonului şi în prima parte a campionatului a avut realizări: 9 goluri şi patru assist-uri, cifre care au atras israelienilor de la Hapoel Beer Sheva.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoicatransferofertau clujioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare