Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu a tras concluziile după eşecul cu ”U” Cluj. ”Mă deranjează”

Marius Măldărăşanu a tras concluziile după eşecul cu ”U” Cluj. ”Mă deranjează”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a debutat cu stângul în 2024, scor 1-2, pe terenul Universităţii Cluj. Deşi sibienii au condus cu 1-0, bucuria trupei lui Măldărăşanu a durat doar cinci minute, pentru că ”Şepcile Roşii” au restabilit egalitatea prin Chipciu, iar ulterior au dat lovitura de graţie prin Popa.

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu s-a arătat dezamăgit de gafele din defensivă pe care le-au comis elevii săi. Antrenorul Sibiului s-a declarat deranjat de faptul că din formaţia sa au plecat mai mulţi jucători importanţi, printre care şi Baba Alhassan.

Sunt supărat, pentru că am avut 1-0.  Au venit aceste două greşeli care au complicat lucrurile. Din pucnt de vedere tactic am stat bine, dar am fost foarte statici în repriză a două, dar în fotbal poţi fi taxat. Noi am marcat dintr-o greşeală, ei au marcat două goluri pe greşelile noastre, dar  trebuie să ne pregătim mai bine, să fim mai curajoşi, să avem o mai mare încrredere. Unora parcă le lipseşte tracul în meciurile grele. Vedem ce e de făcut, va trebui să câştigăm meciul următor de acasă. Nu trebuie să ne uităm că sunt pe ultimul loc.

Nu vreau să mă plâng. Este normal că nu îmi convine, dar asta e. Am pierdut jucatori şi în prima parte a campionatului. Să dea Dumnezeu să iasă bine. Pe antrenor îl ţîn doar rezultatele. Voi face totul. Sota a intrat foarte bine. Mă aşteptăm mai mult de la Bucuroiu, pentru că a făcut un cantonament foarte bun. Am avut meciuri în care am pierdut puncte pe care le merităm. Astăzi nu cred că merităm să câştigăm, dar nici să pierdem”, a spus Marius Măldărăşanu după meciul cu ”U” Cluj.

În următoarea etapă, Hermannstadt va primi vizita lui FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: superligăhermannstadtmarius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare