Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia genială a unui fost jucător de la FCSB când şi-a văzut noul coleg: ”Ce portar or fi adus ăştia de prin Liga 2?” | EXCLUSIV

Reacţia genială a unui fost jucător de la FCSB când şi-a văzut noul coleg: ”Ce portar or fi adus ăştia de prin Liga 2?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul celui mai nou episod din ”Sportcast cu Sile”, un Podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă (43 de ani), a fost invitat Florin Gardoş (35 de ani), unul dintre cei mai buni fundaşi centrali români din ultimul deceniu

Florin Gardoş a rămas cunoscut în memoria colectivă a microbiştilor români mai ales datorită perioadei sale de la FCSB.

Gardoş, confundat de Tătăruşanu cu un portar. Povestea episodului inedit din vestiarul FCSB-ului

Fostul fundaş central a ajuns la formaţia patronată de Gigi Becali în vara anului 2010, de la Concordia Chiajna, care era la acel moment în Liga 2.

La FCSB antrenor atunci era Victor Piţurcă, cel care l-a şi convins pe un foarte tânăr Gardoş să se alăture roş-albaştrilor după o discuţie la telefon cu acesta.

Începuturile la gruparea din Bucureşti nu au fost cele mai facile, mai ales că Piţurcă a fost demis la scurt timp.

Florin Gardoş a povestit în detaliu cum a început aventura sa la FCSB şi a rememorat un episod amuzant despre cum a fost primit acesta în vestiar de colegii săi de atunci.

”Eu îl ştiam pe Bicfalvi, care e din zonă (n.r. judeţul Satu Mare), şi îmi zicea că nu e prea ok, lucrurile nu-s în regulă şi chiar dacă suna interesant Steaua (n.r. FCSB), altfel nu i-aş fi refuzat. Nu aveam aceeaşi încredere.

Am avut emoţii când am venit. Am fost aşa de entuziasmat de nu mă gândeam mai departe. Îmi ziceam că dacă reuşesc să joc aici şi să stau doi-trei ani să fiu titular e maximum la ce mă puteam gândi în momentul ăla.

Am avut emoţii şi când am intrat în vestiar. L-am aşteptat pe Eric (n.r. Bicfalvi) să intrăm împreună. Nu puteam să intru la 21 de ani în vestiar acolo... Erau încă jucători din generaţia din 2006, era Bănel. Eu i-am prins şi pe ceilalţi.

Îmi povestea Tătă (n.r. Tătăruşanu), ulterior, că <<Bă, te-am văzut intrând în vestiar, înalt, aşa, ce portar or fi adus ăştia de prin Liga 2?>> (n.r. râde). Fundaşi erau Geraldo, Martinovic, bulgarul Ivanov. Erau fundaşi centrali buni”, a declarat Gardoş, la ”Sportcast cu Sile”.

Florin Gardoş a rămas la FCSB până în 2014, atunci când a fost vândut în Premier League, la Southampton, contra sumei de aproape şapte milioane de euro.

În Anglia nu a reuşit să se adapteze, unul dintre motive fiind accidentările, iar ulterior a revenit în România, în februarie 2018, şi a mai jucat la Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi Academica Clinceni.

A adunat 14 selecţii şi în naţionala României şi a pus capăt carierei de fotbalist în aprilie 2022.

Afla mai multe despre: fcsbflorin gardosciprian tatarusanusuperligasportcast cu sile 

viewscnt
Articole similare