Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la CFR Cluj! Fotbalistul va continua tot în Superligă

OUT de la CFR Cluj! Fotbalistul va continua tot în Superligăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Lotul celor de la CFR Cluj se află într-o continuă transformare, în această iarnă.

Antrenorul ardelenilor, Andrea Mandorlini, a decis să renunţe la mijlocaşul român Luca Mihai (20 de ani), cel care ar fi avut şanse foarte mici să bifeze minute în această parte secundă de campionat.

Luca Mihai a plecat de la CFR Cluj

Conform fanatik.ro, Luca Mihai a fost cedat de CFR Cluj sub formă de împrumut la o altă formaţie din Superligă, Poli Iaşi, care a început dezastruos anul 2024, după 0-6 cu Sepsi.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Luca Mihai, conform transfermarkt.de.

În acest sezon, Luca Mihai, care este şi eligibil pentru ”regula U21”, a bifat doar şapte meciuri pentru CFR Cluj în prima parte de campionat, în care a adunat doar 127 de minute.

Cine este Luca Mihai?

Luca Mihai a început fotbalul în Germania, la Karlsruhe. După o experienţă la Walldorf, Luca Mihai a decis să schimbe ţara şi s-a mutat în Italia, în 2019.

După patru ani şi jocuri pentru juniorii lui Chievo şi ai lui SPAL, şi seniorii de la Trento şi AlbinoLeffe, Luca Mihai a fost adus la CFR Cluj.

Luca Mihai a fost internaţional U15, U16, U19 şi U20 al României, iar în prezent se află în vederile selecţionerului de la tineret, Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: luca mihaimandorlinigrozavu,  

viewscnt
Articole similare