Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle a vorbit în presa din Spania despre Rapid şi motivele plecării sale din România: „Să vă spun ce am experimentat acolo!”

Borja Valle a vorbit în presa din Spania despre Rapid şi motivele plecării sale din România: „Să vă spun ce am experimentat acolo!”

Rapid

Comentarii

Borja Valle s-a despărţit de Rapid în această pauză de iarnă.

Borja Valle a vorbit cu spaniolii despre perioada sa de la Rapid

Fotbalistul a revenit în Spania, la Ponferradina, o echipă din eşalonul al treilea spaniol. Decizia a fost pur una personală, neavând nicio legătură cu situaţia sportivă. Ba mai mult, Borja Valle a avut doar cuvinte de laudă pentru Rapid.

Mijlocaşul le-a spus jurnaliştilor spanioli că a avut condiţii extraordinare la formaţia bucureşteană şi că s-a simţit excelent în România.

„Motivul este personal. Nu are nimic de-a face cu latura sportivă pentru că la Rapid tot ceea ce am experimentat a fost de nota 10. Rapid e un club foarte important, însă pe plan personal am simţit că e momentul să mă întorc acasă.

Deşi aş fi avut oportunităţi mai bune, mi-am dorit doar să revin acasă. Eu şi soţia mea am simţit că este momentul. Am devenit recent părinţi şi ne-am dorit să trăim acest moment al vieţii alături de copil.

Mi-am dorit să îmbrac din nou tricoul Ponferradinei, după 13 ani. E casa mea, clubul la care am crescut”, a spus Borja Valle, în interviul acordat pentru La Opinion A Coruna.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Borja Valle, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 1 gol şi 3 assisturi sunt cifrele lui Borja Valle în cele 19 meciuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la Rapid

Afla mai multe despre: borja vallerapidtransfer 

viewscnt
Articole similare