Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lui Mandorlini i s-a făcut o nedreptate". Controversa din pragul numirii lui Adi Mutu la CFR Cluj: "Atunci pe cine să dăm afară? Îl dăm pe Nelu Varga?"

"Lui Mandorlini i s-a făcut o nedreptate". Controversa din pragul numirii lui Adi Mutu la CFR Cluj: "Atunci pe cine să dăm afară? Îl dăm pe Nelu Varga?"

CFR Cluj

Comentarii

Au fost păreri împărţite la Orange Sport, după îndepărtarea lui Andrea Mandorlini de la CFR Cluj. Nelu Varga pregăteşte instalarea lui Adi Mutu în Gruia, cu misiunea de a salva sezonul în care echipa este sub aşteptările echipei.

A procedat corect Nelu Varga prin îndepărtarea lui Andrea Mandorlini? Controversă despre CFR Cluj

Nelu Varga a decis demiterea lui Andrea Mandorlini după CFR Cluj - FC Botoşani, scor 1-0. Adi Mutu va fi instalat la CFR Cluj. "Brilinatul" era o ţintă veche a acţionarului, însă o controversă s-a iscat în jurul îndepărtării italianului. 

Dan Udrea a considerat că lui Andrea Mandorlini i s-a făcut o nedreptate, după reconstrucţia echipei din vară, când CFR Cluj a tăiat considerabil din bugetul salarial. Mai mult, vina ar fi trebuit asumată de toată conducerea, întrucât şefii din Gruia au fost cel care au decis sosirea lui Mandorlini, după plecarea lui Dan Petrescu, multiplul campion al României cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj. 

Reacţiile după părerea moderatorului Orange Sport au venit imediat. 

"Nu mi-a plăcut CFR. Chiar dacă anii trecuţi nu au avut un joc extraoardinar, au avut altceva, aveau agresivitatea, faze fixe. Eu validez decizia şi cred că trebuia mai devreme", a spus fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, la Orange Sport. 

În schimb, Basarab Panduru a ajuns la concluzia că Andrea Mandorlini a fost păsuit destul de conducerea care a tot aşteptat rezultatele pozitive. În acest moment, FCSB este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei, CFR Cluj şi Rapid Bucureşti. 

"Nici mie nu mi-a plăcut (n.r. - CFR Cluj, în mandatul lui Mandorlini). Tot ce s-a întâmplat până acum, 10 meciuri, o singură victorie... Prea puţin să mai rămâi la CFR. O să fii pe locul cinci dacă mergi tot aşa. La cum arată FCSB, oricine termină pe doi şi câştigă şi Cupa României are un sezon foarte bun, la cum arată FCSB acum. 

Spune-mi un antrenor care a rămas la CFR Cluj cu o singură victorie după 10 meciuri. Atunci pe cine să dăm afară? Îl dăm pe Nelu Varga? Picau pe locurile patru, cinci dacă ar fi continuat aşa", a spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan udreaantrenor cfr clujandrea mandorlini cfr clujadi mutu cfr clujnelu vagaconstantin zottabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare