Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru nu s-a mai ascuns după hattrick-ul din FCSB - UTA! "Îmi doresc transferul. Am luat mingea şi trebuie să o semneze toţi"

Darius Olaru nu s-a mai ascuns după hattrick-ul din FCSB - UTA! "Îmi doresc transferul. Am luat mingea şi trebuie să o semneze toţi"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul FCSB, Darius Olaru (25 de ani), a oferit o primă reacţie, după cele trei goluri din partida cu UTA. El a făcut referire şi la un transfer, la finalul sezonului.

Transferurile românilor în Europa l-au impulsionat pe Darius Olaru: "Îmi doresc şi eu"

FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasament.

Darius Olaru a fost omul meciului. Mijlocaşul a ajuns la 13 goluri marcate în campionat, conduce clasamentul golgheterilor din Superliga, iar anul l-a început perfect cu cele trei goluri marcate cu UTA, dou[ din acţiune, în prima repriză, şi unul din penalty. 

După cele 90 de minute în care FCSB a controlat partida, Darius Olaru a vorbit despre faptul că vrea să plece de la echipă cu un titlu de campion. 

"Cel mai tare l-am resimţit la pauză frigul. Am luat mingea şi trebuie să o semneze toţi colegii. Părerea mea e că am făcut şi greşeli, putea să fie mai mare diferenţa. Toate meciurile sunt dificile. 

Mă gândesc la campionat şi după la transferuri. Mă bucură acest fapt (n.r. - că inclusiv Horaţiu Moldovan s-a transferat în străinătate), le doresc succes. Şi sper să facem cât mai mulţi pasul. Nu ştiu cine va urma, eu îmi doresc la sfârşitul campionatului. Am patru ani aici şi cred că e momentul să luăm titlul", a declarat Darius Olaru, la finalul partidei de pe Arena Naţională. 

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: darius olarudarius olaru fcsb utatransfer darius olaru 

viewscnt
Articole similare