Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu Horaţiu Moldovan în Spania, înainte de a semna cu Atletico! Surpriza pe care a avut-o la aeroport, când a sosit

VIDEO | Primele imagini cu Horaţiu Moldovan în Spania, înainte de a semna cu Atletico! Surpriza pe care a avut-o la aeroport, când a sosit
Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) a ajuns în Spania, iar în zilele următoare va semna cu Atletico Madrid, dacă va trece testele medicale derulate de clubul din LaLiga. La sosirea pe aeroport, fostul portar de la Rapid a fost aşteptat de câţiva fani.

Horaţiu Moldovan a ajuns în Spania şi a fost întâmpinat pe aeroport: "La mulţi ani!"

Rapid l-a pierdut pe portarul titular al echipei şi al naţionalei pentru doar 800.000 de euro, clauza pe care conducerea a pus-o în contract. Horaţiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid, o mutare care l-a uimit şi pe portarul, aşa cum a recunoscut după Rapid - FCU Craiova 1948, din urmă cu câteva zile. 

Horaţiu Moldovan a plecat luni spre Madrid, a oferit câteva declaraţii pe aeroportul din Otopeni, iar la câteva ore distanţă a aterizat în Spania, unde a avut parte de o surpriză. 

În imaginile apărute, mai mulţi suporteri îmbrăcaţi în tricourile Rapidului i-au urat la mulţi ani, la două zile după ce Horaţiu Moldovan a împlinit 26 de ani. Elegant, fotbalistul i-a salutat, s-a arătat încântat de primirea de care a avut parte din partea românilor şi a acordat autografe. 

Marţi, Horaţiu Moldovan va efectua vizita medicală la Atletico Madrid şi va semna contractul cu "gigantul" din LaLiga, dacă totul decurge conform planului. 

Ce spunea Horaţiu Moldovan despre transferul la Atletico Madrid

“La început n-am prea crezut, când am văut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele. Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult.

Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”, a declarat Horaţiu Moldovan, la finalul ultimului meci în care a apărat pentru Rapid Bucureşti. 

  • 23 de apariţii a avut Horaţiu Moldovan în acest sezon la Rapid, perioadă în care a primit 25 de goluri. 

Afla mai multe despre: horatiu moldovanhoratiu moldovan rapidhoratiu moldovan atletico madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare