Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia pe care Panduru n-a înţeles-o! MM Stoica: "Eu am vrut să abandonez, am zis că nu mai pot" | EXCLUSIV

Decizia pe care Panduru n-a înţeles-o! MM Stoica: "Eu am vrut să abandonez, am zis că nu mai pot" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au dezbătut momentul instalării lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. Nelu Varga l-a ales, la o lună de la decesul mamei antrenorului.

Dezvăluirea lui MM Stoica! "Eu am vrut să abandonez total". Cum a reacţionat Gigi Becali

CFR Cluj a început cu o schimbare importantă anul. Nelu Varga a decis înlocuirea lui Andrea Mandorlini, iar Adi Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

De altfel, "Briliantul" a avut linie directă în ultimii ani cu acţionarul fostei campioane, iar acum patronul a aşteptat momentul potrivit pentru a-l înlocui pe antrenorul italian. 

Revenirea lui Mutu în Superliga a stârnit reacţii, iar mutarea a fost analizată la Orange Sport. 

Basarab Panduru s-a întrebat de ce Adi Mutu n-a fost instalat la CFR Cluj din urmă cu câteva săptămâni, pentru a face pregătirea din iarnă cu echipa, fără ca Nelu Varga să-i mai dea credit lui Andrea Mandorlini pentru încă un meci. 

Totul în contextul decesului mamei lui Adi Mutu, din urmă cu o lună. Deşi au fost găsite şi contraargumente, MM Stoica a venit în completarea lui Basarab Panduru cu o experienţă neplăcută din viaţa personală, în urma căreia a dorit să facă pasul în spate de la FCSB. 

"Eu am traversat momente dificile în viaţa mea privată şi da, o chestie de asta te poate schimba în doar câteva zile. Eu am vrut să abandonez total, pentru că primisem nişte veşti proaste. Mi-a zis Gigi <<Neapărat de mâine te apuci de treaba, să munceşti, te apuci de treabă, nu discutăm>>. Şi a avut dreptate, că dacă nu aş fi avut activitate... Şi eu am zis că nu mai pot", a recunoscut MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab panduruadi mutuadi mutu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare