Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul care i-a atras atenţia lui Basarab Panduru în pragul instalării lui Adi Mutu la CFR Cluj: "De ce să-l mai laşi? E acelaşi lucru" | EXCLUSIV

Detaliul care i-a atras atenţia lui Basarab Panduru în pragul instalării lui Adi Mutu la CFR Cluj: "De ce să-l mai laşi? E acelaşi lucru" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Experul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat schimbarea de antrenor de la CFR Cluj. Fostul fotbalist n-a înţeles de ce Adrian Mutu n-a fost instalat încă din urmă cu câteva săptămâni, după tragedia care i-a lovit familia.

A greşit CFR Cluj în pauza din iarnă? Basarab Panduru a comentat venirea lui Adi Mutu: "Se schimba situaţia?"

CFR Cluj face o schimbare importantă în plin sezon, înainte de pătrunderea în play-off. La opt puncte de liderul FCSB, Nelu Varga a decis demiterea lui Andrea Mandorlini, iar Adrian Mutu va fi instalat, dacă discuţiile programate luni vor decurge conform planului. 

Adrian Mutu va fi instalat la o lună de la decesul mamei sale, tragedie care i-a marcat cariera şi la Neftci Baku. 

Totuşi, Basarab Panduru s-a întrebat dacă mutarea nu ar fi fost recomandată din urmă cu măcar două săptămâni, pentru ca "Briliantul" să facă măcar pregătirea din cantonament şi să se abordeze cu el meciul cu FC Botoşani de pe banca tehnică. 

Expertul Orange Sport consideră că oricum Andrea Mandorlini era ameninţat cu demiterea, din cauza oscilaţiilor echipei. 

"Gata, l-au pus pe Mutu? Păi, sunt nişte lucruri pe care nu prea le înţelegi. De ce? Mandorlini venea cu lucruri negative din spate, puncte puţine, câteodată jocuri bune, dar era miciuna aia de joc, era pârleală. El acum juca bine, mâine nu ştii cum juca, poimâine parcă juca ceva. 

Voiai să-l dai afară, că e imposibil că meciul ăsta a pus capac, au fost mai multe. De ce să-l mai laşi meciul ăsta când îl puteai pune pe Mutu? Făcea Mutu pregătirea. Câte zile au trecut de când era marcat de tragedia care i s-a întâmplat? E acelaşi lucru acum cu două săptămâni în urmă. Se schimbă situaţia? E o situaţie complicată, care nu se poate schimba într-o săptămână", a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport, despre mişcările de pe banca lui CFR Cluj

CFR Cluj a rămas, după 0-1 cu FC Botoşani, la opt puncte de liderul FCSB, care are 44 de puncte, dar echipa bucureşteană se poate distanţa în cazul unei victorii cu UTA, luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: basarab panduruadrian mutuandrea mandorliniantrenor cfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare