Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, după victoria cu Universitatea Craiova: „Am venit aici pentru că am fost dorit! E foarte intens cu domnul Hagi”

Ronaldo Deaconu, după victoria cu Universitatea Craiova: „Am venit aici pentru că am fost dorit! E foarte intens cu domnul Hagi”

Farul Constanța

Comentarii

Ronaldo Deaconu a fost titular pentru Farul în victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Ronaldo Deaconu a explicat de ce a ales Farul: „Am venit aici pentru că am fost dorit! E foarte intens cu domnul Hagi”

După meci, la flash-interviu, fotbalistul a explicat de ce a ales să semneze cu Farul Constanţa în această pauză de iarnă.

„Am mai jucat inter, e o poziţie pe care o pot juca. E o poziţie unde trebuie să fac ambele faze, dar e o poziţie pe care am mai jucat şi mă simt bine aici.

Sunt 3 puncte foarte importante pentru că şi echipele din faţa noastră au pierdut. Avem jucători care trebuie să revină şi formăm un grup bun.

Am venit unde am fost dorit de către toată lumea şi asta cred că e cel mai important pentru un fotbalist. Eu sunt cu gândul la Farul, mă bucur că am ajuns aici. Le urez baftă celor de la Dinamo, cred că se vor salva de la retrogradare.

E foarte intens cu domnul Hagi, cere totul de la noi la antrenamente, dar am multe de învăţat de la el. Vreau să lupt pentru şansa mea să ajung la EURO”, a declarat Ronaldo Deaconu după meci.

Gică Hagi, echilibrat după Universitatea Craiova - Farul 1-2: „E doar un meci, haideţi să nu mergem mai departe de atât!”

„Un meci între două echipe talentate. Am încercat să facem ambele faze. Cu o echipă precum Craiova trebuie să faci şi faza defesnivă bine. A fost un meci frumos şi cred că publicul a fost mulţumit de jocul văzut.

Fiecare linie a stat bine. E normal când joci cu Craiova să aibă şi ei ocazii, au calitate, dar majoritatea jucătorilor noştri şi-au făcut treaba. Louis Munteanu a fost într-o formă foarte bună. Ştiam că Grigoryan are calitate foarte bună. Trebuie să vină la ritmul nostru şi când o să fie în formă fizică maximă, va fi foarte bun.

Ganea de abia a venit. Are poftă, noi ştim ce poate, deci nu avem dubii cu el.

Căutam poate la mijloc ceva să mai transferăm, dar depinde. Vom vedea. Nu trebuie să uităm că acest club are o bază, o identitate, o academie foarte bună care are jucători şi sperăm să vină ei să ne ajute”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului de la Craiova.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconufaruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare