Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre demiterea lui Mandorlini: „Ştiam că Adi Mutu este noul antrenor dinainte să se termine Botoşani - CFR” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre demiterea lui Mandorlini: „Ştiam că Adi Mutu este noul antrenor dinainte să se termine Botoşani - CFR” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica a comentat decizia lui Neluţu Varga de a-l demite pe tehnicianul Andrea Mandorlini.

MM Stoica nu este surprins de plecarea lui Mandorlini de la CFR Cluj

Revenit din cantonamentul de iarnă, MM Stoica a comentat situaţia de la CFR Cluj şi a precizat că nu a fost deloc surprins de anunţul făcut de Neluţu Varga cu privire la schimbarea antrenorului.

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Totuşi, în momentul în care l-au sunat pe Bogdan Andone, am zis aici în emisiune că îl cunosc foarte bine şi că e un antrenor foarte bun. Ştie să pregătească un meci cu o echipă cu preţenţii cum e CFR Cluj. Nu mă gândeam că pot câştiga, nici nu credeam că pot înscrie, la cât de organizată e CFR.

Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini. Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi daca egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul. Cei de la CFR nu ştiu dacă s-au plâns de arbitraj, dar aveau motive să o facă”, a declarat MM Stoica în direct la Orange Sport.

Adi Mutu, anunţat noul antrenor de la CFR Cluj chiar de patronul Neluţu Varga

„Da, e adevărat. Renunţăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând aşa. Când nu eşti în stare să baţi la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să mă bat la play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de şanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat şi anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 şi am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregăteşte echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condiţiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!” a declarat Varga, pentru iamsport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoicacfr clujandrea mandorliniadrian mutu 

viewscnt
Articole similare