Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga şi-a pierdut răbdarea după Botoşani - CFR 1-0: „Adi Mutu va fi noul antrenor! Nu vreau să ajung în play-out”

Neluţu Varga şi-a pierdut răbdarea după Botoşani - CFR 1-0: „Adi Mutu va fi noul antrenor! Nu vreau să ajung în play-out”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o nouă înfrângere în Superliga României, scor 0-1, cu FC Botoşani.

Adi Mutu, anunţat noul antrenor de la CFR Cluj chiar de patronul Neluţu Varga

Finanţatorul ardelenilor şi-a pierdut răbdarea după meci şi a făcut câteva declaraţii explozive. Neluţu Varga a recunoscut că vrea să renunţe la Andrea Mandorlini, având în vedere nivelul foarte slab arătat de echipă după cantonamentul de iarnă.

Ca înlocuitor pe banca tehnică, patronul clujenilor a găsit deja o prima variantă: Adrian Mutu, antrenor liber de contract după experienţa de la Neftchi Baku.

„Da, e adevărat. Renunţăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând aşa. Când nu eşti în stare să baţi la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să mă bat la play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de şanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat şi anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 şi am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregăteşte echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condiţiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!” a declarat Varga, pentru iamsport.ro.

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujadi mutufc botosani 

viewscnt
Articole similare