Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime scoate în evidenţă un fotbalist de la FC Botoşani după victoria cu CFR Cluj: „El va fi golgheterul campionatului!” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime scoate în evidenţă un fotbalist de la FC Botoşani după victoria cu CFR Cluj: „El va fi golgheterul campionatului!” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat duelul cu CFR Cluj, scor 1-0, în Superliga României.

Valeriu Iftime jubilează după victoria cu CFR Cluj: „El va fi golgheterul!” 

Eduard Florescu a înscris unicul gol al meciului în minutul 64 şi a ajuns la 10 goluri în acest sezon, la egalitate cu Darius Olaru de la FCSB, ambii fiind golgheterii Superligii. Patronul de la FC Botoşani a recunoscut în exclusivitate pentru Orange Sport că fotbalistul are şanse mici să mai continue la formaţia moldoveană din sezonul viitor, având în vedere performanţele sale foarte bune.

De asemenea, Valeriu Iftime şi-a lăudat jucătorul şi are mare încredere că el va fi golgheterul campionatului la finalul sezonului, în încercarea de a o salva pe FC Botoşani de la retrogradare.

„Eduard Florescu va fi golgheterul campionatului. Sper, aşa vreau şi mă rog la Dumnezeu să-l ajute să aibă aceeaşi tărie, inteligenţă. A avut câteva faze extraordinare în afară de gol. Acum nu va pleca de la FC Botoşani, dar la vară, dacă va avea o ofertă bună pentru el, dar şi pentru club, atunci sigur îi vom da drumul”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Florescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanicfr cluj 

viewscnt
Articole similare