Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a făcut o paralelă între două faze de arbitraj şi a rămas şocat: ”Este ireal” | EXCLUSIV

MM Stoica a făcut o paralelă între două faze de arbitraj şi a rămas şocat: ”Este ireal” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica nu a uitat decizia de arbitraj pe care FCSB a contestat-o vehement în sezonul trecut, după derby-ul pe care roş-albaştrii l-au pierdut, contra Rapidului, scor 0-1.

Mihai Stoica a pus cap la cap două faze în care Feşnic a acordat aceeaşi sancţiune şi a răbufnit

În luna aprilie a anului trecut, Răzvan Onea a avut o intrare criminală la Florinel Coman, însă Horaţiu Feşnic i-a acordat un cartonaş galben, deşi multe voci din fotbal au susţinut cu tărie că apărătorul giuleştean merita să fie eliminat.

Centralul din Cluj-Napoca a fost prezent în Giuleşti, din nou, în această săptămână, şi a oficiat meciul dintre Rapid şi FCU Craiova 1948. În startul întâlnirii, Onea l-a luat tare pe Blidar şi a fost avertizat cu cartonaş galben.

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a fost revoltat de faptul că Feşnic a judecat ambele faze cu aceeaşi unitate de măsură, Onea fiind sancţionat în ambele cazuri cu cartonaşul galben.

”Onea a primit galben cu FCU Craiova pentru o intrare la începutul meciului. Arbitrul a judecat-o cu galben, la fel ca atunci la Onea cu Florinel Coman. Îmi aduc aminte de o fază din thriller-ul Rapid cu FCU. Îi dă galben lui Onea. Feşnic i-a dat galben lui Onea şi la meciul cu noi. A considerat că este aceeaşi intensitate. Este ireal cum poate să facă aşa ceva”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • VIDEO cu cele două faze invocate de Mihai Stoica

 
 

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperligămihai stoica 

viewscnt
Articole similare