Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen - Werder Bremen 0-1. Surpriză uriaşă în Bundesliga. Gigantul bavarez, eşec ruşinos pe teren propriu

VIDEO | Bayern Munchen - Werder Bremen 0-1. Surpriză uriaşă în Bundesliga. Gigantul bavarez, eşec ruşinos pe teren propriu

Bayern Munchen

Comentarii

Werder Bremen a produs surpriza etapei în Bundesliga. A reuşit să o învingă pe teribila Bayern Munchen, chiar pe terenul campioanei.

Werder Bremen, victorie uriaşă pe terenul campioanei Bayern Munchen

Werder Bremen a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia Bayern Munchen, într-un meci din etapa a 18-a a Bundesligii.

Werder a fost periculoasă în startul partidei de pe Allianz Arena. În prima repriză, ambele formaţii au făcut un mare consum de energie, iar oaspeţiu l-au anihilat pe Harry Kane, iar la pauză s-a intrat fără gol marcat.

În partea secundă, Werder a deschis scorul în minutul 59, prin Mitchell Weiser. Tuchel a mutat rapid, efectuând trei schimbări, şi bavarezii au mărit presiunea pusă pe poarta oaspeţilor, însă nu au marcat.

Werder s-a impus cu 1-0 şi a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. A fost primul eşec pentru Bayern pe teren propriu în campionat, în timp ce Werder a reuşit prima victorie în deplasare din actuala stagiune a Bundesligii.

În clasament, Werder a urcat pe locul 12, cu 20 de puncte, în timp ce Bayern este pe locul secund, cu 41 de puncte, la şase puncte de liderul Bayer Leverkusen.

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligawerder bremen 

viewscnt
Articole similare