Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, aşteptat de Diego Simeone la Atletico Madrid. Argentinianul, detalii despre perioada de transferuri a echipei sale

Horaţiu Moldovan, aşteptat de Diego Simeone la Atletico Madrid. Argentinianul, detalii despre perioada de transferuri a echipei sale

La Liga

Comentarii

Diego ”Cholo” Simeone (53 de ani) a oferit detalii despre situaţia portarilor pe care îi va avea la dispoziţie în a doua parte a sezonului din Spania, slovenul Jan Oblak (31 de ani) şi românul Horaţiu Moldovan (26 de ani).

Horaţiu Moldovan, portarul celor de la Rapid, va deveni jucătorul celor de la Atletico Madrid, gruparea din La Liga antrenată de Diego Simeone.

Mutarea este aproape să fie realizată, iar portarul român urmează să ajungă luni la Madrid pentru a bate palma cu Atleti, iar transferul să devină oficial.

Dar şansele ca Horaţiu Moldovan să apere foarte des în poarta lui Atletico sunt extrem de reduse. Titularul de drept este nimeni altul decât Jan Oblak.

În conferinţa de presă dinaintea partidei dintre Atletico şi Granada, Diego Simeone a vorbit şi despre transferurile din această iarnă de la echipa sa, dar şi despre situaţia portarilor săi.

"Lucrăm în fereasta de transferuri la fel cum o facem mereu. Lucrăm alături de Andrea Berta, Miguel Angel Gil şi Enrique Cerezo şi ne gândim la băieţii care au posibilitatea de a pleca. Vom aştepta până la final şi vom vedea în funcţie de nevoile lor şi de ale clubului", a declarat Simeone, citat de As.

Croatul Ivo Grbic a fost portarul de rezervă de-a lungul acestui sezon, dar urmează să ajungă în Premier League, la Sheffield United.

"Ivo Grbic aşteaptă transferul iminent la Sheffield United, însă s-a antrenat şi duminică alături de Atletico. Dacă nu va exista o întorsătură neaşteptată, va fi în lot cu Granada. Ulterior, Grbic va fi înlocuit de internaţionalul român Horaţiu Moldovan", a scris ElDesmarque.

Atletico Madrid ocupă locul 5 în La Liga, cu 38 de puncte acumulate, iar în etapa cu numărul 21 va juca pe terenul celor de la Granada.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridla ligahoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare