Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a grăbit Horaţiu Moldovan când a ales Atletico? Panduru şi Pulhac au analizat transferul portarului. ”Pierde naţionala” /”Aş fi mers la Betis” | EXCLUSIV

S-a grăbit Horaţiu Moldovan când a ales Atletico? Panduru şi Pulhac au analizat transferul portarului. ”Pierde naţionala” /”Aş fi mers la Betis” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Horaţiu Moldovan este al patrulea român din istorie care va îmbrăca tricoul lui Atletico de Madrid, după Didi Prodan, Cătălin Munteanu şi Cosmin Contra. ”Los Colchoneros” vor plăti clauza de reziliere de 800.000 de euro, iar portarul naţionalei României va semna cu trupa lui Diego Simeone.

Basarab Panduru crede că Moldovan poate pierde postul de titular la EURO: ”Nu va juca”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Cristi Pulhac au analizat transferul lui Horaţiu Moldovan la Altetico. Fostul jucător al Stelei este de părere că fostul portar al Rapidului riscă să îşi piardă posul de titular între buturile naţionalei pentru turneul final din Germania, în timp ce Pulhac a declarat că ar fi ales să semneze cu Betis, deoarece ar fi primit, cel mai probabil, mai multe minute decât la Atletico

”Atletico poate să ia pe oricine oricând vrea, cu câţi bani vrea. Vrea probabil o rezervă pentru Oblak, deşi am văzut au existat nişte probleme între el şi Simeone, dar cred că le vor rezolva.  Portarul de rezerva pleacă la Sheffield United pe 2,5 milioane de euro şi atunci aveau nevoie de o rezervă. Este o echipă de nerefuzat, dar te duci şi nu o să joci. Eu cam asta văd. 

O să se ducă, o să stea jumătatea asta de an, o să mai stea un an, după care o să spună la fel ca rezerva asta că vrea să apere. Dar, în momentul ăsta, cred că e greu să refuzi să nu te duci acolo.

Dar întrebarea rămâne Betis. Dacă puteai să te duci la Betis şi cumva erai titularul echipei era mai bine? Era normal să se ducă. Dar pierde naţionala? Pierde naţionala”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

”Depinde şi de contract. Daca nu erau diferenţe foarte mari la salariu, eu cred că alegeam şi pe Betis. Era o oportunitate. Nu e uşor să fii rezervă”, a adăugat Pulhac.

 

Moldovan: ”Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră?”

“Sunt jucător profesionist, era foarte frumos să-mi iau rămas bun de la coechipieri din teren. La început n-am prea crezut, când am văzut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele.

Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult. Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”, a declarat Moldovan, după meciul cu FCU Craiova 1948, ultimul pentru acesta în tricoul Rapidului.

Afla mai multe despre: superligărapidhoraţiu moldovanatletico madridbetispulhacpanduru 

viewscnt
Articole similare