Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Mazilu pleacă de la Brighton! Jucătorul român şi-a aflat noua destinaţie

BREAKING | Adrian Mazilu pleacă de la Brighton! Jucătorul român şi-a aflat noua destinaţie

Fotbal

Comentarii

Aşa cum era de aşteptat, fotbalistul român Adrian Mazilu (18 ani) nu va fi păstrat în lotul primei echipe a lui Brighton.

Adrian Mazilu s-a transferat la Brighton, de la Farul, în schimbul a 3.000.000 de euro, încă din vara lui 2023, însă a fost lăsat să mai joace la echipa lui Gică Hagi pentru următoarele şase luni.

”Aripa” s-a alăturat echipei britanice în această iarnă, însă nu va rămâne prea mult timp la formaţia antrenată de Roberto De Zerbi.

Adrian Mazilu pleacă de la Brighton

Presa olandeză anunţă că Adrian Mazilu va deveni, foarte curând, jucătorul celor de la Vitesse Arnhem. Nu va fi vorba despre un transfer definitiv, ci despre un împrumut, cel mai probabil până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire.

În căutarea unei întăriri pentru atac, Vitesse s-a oprit la un român. Clubul din Arnhem vrea să-l ia împrumut pe Adrian Mazilu”, anunţă olandezii.

Vitesse Arnhem are o relaţie foarte bună cu Brighton, iar mutarea are toate şansele de reuşită. Vitesse l-a luat sub formă de împrumut, pe două sezoane, pe Kacper Kozlowski (20 de ani), iar polonezul se descurcă foarte bine.

  • Chiar dacă echipa nu are cele mai bune rezultate în acest sezon, Kozlowski a bifat 16 meciuri în campionat, cu trei pase decisive.

Adrian Mazilu nu este considerat destul de ”copt” pentru a face faţă confruntărilor din Premier League, iar englezii sunt siguri că un pas intermediar - aşa cum este Eredivisie, i-ar prinde foarte bine fotbalistului român. 

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: adrian maziluvitessebrighton 

viewscnt
Articole similare