Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunia lui Iftime! S-a urcat pe pervaz şi a căzut peste scaune de bucurie pentru FC Botoşani - CFR Cluj 1-0: "Bă, suntem buni, bă"

VIDEO | Nebunia lui Iftime! S-a urcat pe pervaz şi a căzut peste scaune de bucurie pentru FC Botoşani - CFR Cluj 1-0: "Bă, suntem buni, bă"

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, trăit ca în peluză victoria echipei sale cu CFR Cluj, scor 1-0, în primul meci oficial din 2024. Afaceristul a fost aproape să se accidenteze, după ce a fost cuprins de adrenalină.

Imaginile începutului de an! Valeriu Iftime s-a bucurat precum Gigi Becali pe vremuri, în Ghencea, la oficială

FC Botoşani a învins surprinzător duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia de pe locul secund în clasament, CFR Cluj, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Eduard Florescu a deschis scorul în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar. 

Moldovenii au legat două victorii, cu Oţelul şi CFR Cluj, iar rezultatul cu ardelenii i-a dat aripi lui Valeriu Iftime. 

La finalul partidei, Valeriu Iftime s-a descătuşat. S-a urcat pe pervazul oficialei, s-a dezechilibrat şi a căzut pe scaunele încăperii, însă şi-a reluat rapid bucuria. 

VIDEO | Bucuria nebună a lui Valeriu Iftime, după FC Botoşani - CFR Cluj 1-0

Imediat, şeful echipei din Botoşani a oferit o reacţie de la faţa locului şi a făcut paralela între Bogdan Andone şi Marius Croitoru. 

"Încercăm să nu retrogradăm. De data asta am avut mega inspiraţie cu Bogdan Andone. FC Botoşani arată o echipă cu cap şi coadă cu el. CFR n-a avut nicio ocazie de gol, senzaţional! Lui Florescu trebuie să-i dau primă, că pleacă în fiecare zi. N-am făcut mare scofală, că suntem tot la retrogradare. N-am crezut că vor fi aşa emoţii, că mi se pare că am jucat bine. Ce înseamnă jucători cu voinţă! Ce fraier am fost în vară cu Pinson, cu... Asta e. Vreau să mă salvez, apoi mă gândesc la viitorul nostru, la ce vindem. La Elsaco am mai mulţi bani decât au multe primării. 

Tot ce am ars astă vară în era de tristă amintire a lui Marius Croitoru am dat afară tot. Niciunul n-a rămas. Nu am ascultat, eram surd! Îmi aduc aminte că era un copil din Olanda care nu juca nicăieri... Eram orb, să fim sănătoşi. E greu, va fi de muncă, dar azi am văzut vână", a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport. 

FC Botoşani, care a reuşit a doua victorie stagională şi este ultima clasată, a 16-a, cu 15 puncte. Moldovenii s-au apropiat însă la doar un punct de Dinamo, echipa de pe locul 15. CFR Cluj rămâne pe locul doi, cu 36 de puncte, la opt puncte distanţă de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: valeriu iftimevaleriu iftime fc botosanifc botosani cfr clujvaleriu iftime bucurie botosani cfr clul 

viewscnt
Articole similare