Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am pregătit jocul la victorie”. Bogdan Andone, după debutul ideal de la Botoşani: ”Le mulţumesc suporterilor! Au fost alături de noi până la final”

”Am pregătit jocul la victorie”. Bogdan Andone, după debutul ideal de la Botoşani: ”Le mulţumesc suporterilor! Au fost alături de noi până la final”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Bogdan Andone (49 de ani), a tras concluziile după victoria extrem de mare cu CFR Cluj.

FC Botoşani a reuşit surpriza primei etape din Superligă în 2024. Ultima clasată a învins-o pe CFR Cluj, ocupanta locului 2, scor 1-0, în runda a 22-a.

Eduard Florescu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar, iar oaspeţii nu au reuşit să egaleze deşi au presat în ultima parte a partidei.

Cerinţa noului antrenor de la Botoşani: ”Mai avem nevoie de jucători”

La finalul meciului de la Botoşani, Bogdan Andone, aflat la debutul pe banca tehnică a lui FC Botoşani, a comentat prestaţia făcută de echipa sa.

Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a precizat că a pregătit meciul cu CFR la victorie şi speră la acelaşi deznodământ şi în partida cu Hermannstadt, din etapa viitoare.

”A fost un meci echilibrat, un meci de luptă. Cum am spus, am pregătit jocul la victorie şi să punem presiune pe adversar. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine, pentru modul în care au muncit. Ţin să le mulţumesc şi suporterilor care au fost alături de noi până în ultimul minut. Aşa trebuie să fim etapă de etapă, uniţi. 

Mai avem nevoie de jucători, din păcate Benzar a are o problemă musculară. S-a văzut că au venit jucători cu experienţă, jucătorii tineri au alt randament lângă ei. Trebuie să rămânem concentraţi, de marţi trebuie să ne readunăm şi să pregătim foarte bine meciul de la Sibiu. Am făcut doar un pas înainte. 

Toate meciurile sunt dificile, cei de la Sibiu au o echipă omogenă, doar sunt de doi ani şi jumătate cu acelaşi antrenor. Noi însă trebuie să ne gândim doar la noi şi să încercăm să luăm toate cele trei puncte”, a declarat Bogdan Andone, după meci.

Astfel, odată cu acest rezultat, FC Botoşani a reuşit a doua victorie stagională şi este ultima clasată, a 16-a, cu 15 puncte. Moldovenii s-au apropiat însă la doar un singur punct de Dinamo, echipa de pe locul 15.

Afla mai multe despre: botosanibogdan andonesuperliga 

viewscnt
Articole similare