Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, un antrenor care le dă speranţă celor de la FC Botoşani: „Am rămas plăcut surprins de metodele lui de pregătire!” | EXCLUSIV

Bogdan Andone, un antrenor care le dă speranţă celor de la FC Botoşani: „Am rămas plăcut surprins de metodele lui de pregătire!” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Romario Benzar a avut doar cuvinte de laudă pentru Bogdan Andone, noul antrenor al celor de la FC Botoşani.

Romario Benzar, impresionat de Bogdan Andone la FC Botoşani

Fundaşul dreapta al moldovenilor are mare încrederă că echipa se va putea salva de la retrogradare odată cu venirea lui Bogdan Andone. Fostul jucător de la FCSB a rămas impresionat de antrenamentele pregătite de tehnician şi o vede pe FC Botoşani o echipă mult mai puternică pentru restul sezonului.

„Ne bucurăm că a venit Mister. Ne-a adus o energie nouă la echip. Cel mai important e să avem rezultatele şi să ne salvăm de la retrogradare. Noi toţi credem, muncim pentru acest lucru şi sper ca la final să ne bucurăm.

Personal am rămas plăcut surprins de metodele lui de pregătire. E un tip serios, cu idei foarte clare. A reuşit din prima zi să ne impună anumite lucruri. 

Aveam nevoie de jucători. Am suferit sezonul trecut din acest punct de vedere. Aveam nevoie de jucători cu experienţă, ne bucurăm că au semnat Miron şi Filip. Mai avem nevoie de întăriri şi domnul Iftime mi-a zis că o să completeze lotul cu ceva atacanţi”, a declarat Romario Benzar pentru Orange Sport.

Bogdan Andone anunţă transferuri tari la FC Botoşani pentru salvarea de la retrogradare: "Jucători care ştiu ce înseamnă campionatul nostru"

Bogdan Andone, noul antrenor de la FC Botoşani, a vorbit cu Orange Sport despre transferurile cu care vrea să schimbe faţa echipei. Tehnicianul abia instalat pe banca tehnică a echipei lui Valeriu Iftime este sigur că poate salva echipa, în ciuda situaţiei grele din clasament.

Până acum, FC Botoşani i-a transferat pe Andrei Miron (ex-U Cluj, fost la FCSB), dar şi pe Ioan Filip, Lorand Fulop sau Aldair Ferreira. "Încerc să aduc jucători, am adus, până în momentul de faţă, jucători care ştiu ce înseamnă campionatul nostru. Jucători cu experienţă, cu valoare, care vor avea un cuvânt greu de spus în cadrul echipei", a spus Bogdan Andone, pentru Orange Sport.

Antrenorul Botoşaniului a transmis şi un avertisment petnru jucători şi a anunţat că e gata să taie în carne vie: "Cine nu şi doreşte sau simt că nu se pregăteşte pentru acest obiectiv, pur şi simplu nu va face parte din lot sau nu va juca. Indiferent de nume sau de poziţia din teren", a mai declarat Bogdan Andone.

Înaintea reluării Superligii, FC Botoşani este ultima în clasament, cu 12 puncte strânse în 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: romario benzarfc botosanibogdan andone 

viewscnt
Articole similare