Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea la faţă pentru echipa din Superliga!? Pregăteşte transferuri de top: "Vor avea un cuvânt greu de spus!" | EXCLUSIV

Schimbarea la faţă pentru echipa din Superliga!? Pregăteşte transferuri de top: "Vor avea un cuvânt greu de spus!" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Aflată într-o situaţie dificilă în Superligă, FC Botoşani pregăteşte transferuri importante care să schimbe la faţă echipa, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Bogdan Andone a anunţat ce fel de mutări îşi doreşte în perioada de mercato pentru a încerca să redreseze "corabia".

Bogdan Andone, noul antrenor de la FC Botoşani, a vorbit cu Orange Sport despre transferurile cu care vrea să schimbe faţa echipei. Tehnicianul abia instalat pe banca tehnică a echipei lui Valeriu Iftime este sigur că poate salva echipa, în ciuda situaţiei grele din clasament.

Bogdan Andone anunţă transferuri tari la FC Botoşani pentru salvarea de la retrogradare: "Jucători care ştiu ce înseamnă campionatul nostru"

Până acum, FC Botoşani i-a transferat pe Andrei Miron (ex-U Cluj, fost la FCSB), dar şi pe Ioan Filip, Lorand Fulop sau Aldair Ferreira. "Încerc să aduc jucători, am adus, până în momentul de faţă, jucători care ştiu ce înseamnă campionatul nostru. Jucători cu experienţă, cu valoare, care vor avea un cuvânt greu de spus în cadrul echipei", a spus Bogdan Andone, pentru Orange Sport.

Antrenorul Botoşaniului a transmis şi un avertisment petnru jucători şi a anunţat că e gata să taie în carne vie: "Cine nu şi doreşte sau simt că nu se pregăteşte pentru acest obiectiv, pur şi simplu nu va face parte din lot sau nu va juca. Indiferent de nume sau de poziţia din teren", a mai declarat Bogdan Andone.

Înaintea reluării Superligii, FC Botoşani este ultima în clasament, cu 12 puncte strânse în 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: fc botosanitransferurisuperligabogdan andonesalvare de la retrogradare 

viewscnt
Articole similare