Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scuzele lui Mandorlini după eşecul ruşinos de pe terenul lui FC Botoşani: ”Eduard Florescu trebuia eliminat. Gazonul nu a fost cel mai bun”

Scuzele lui Mandorlini după eşecul ruşinos de pe terenul lui FC Botoşani: ”Eduard Florescu trebuia eliminat. Gazonul nu a fost cel mai bun”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), a tras concluziile după eşecul ruşinos suferit pe terenul celor de la FC Botoşani.

CFR Cluj a pierdut uluitor meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 0-1, în etapa a 22-a din Superliga României.

Eduard Florescu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar, iar oaspeţii nu au reuşit să egaleze deşi au presat în ultima parte a partidei.

Mandorlini: ”Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off”

La finalul meciului de la Botoşani, Andrea Mandorlini a reacţionat cu privire la jocul extrem de modest al echipei sale, dând vina pe suprafaţa de joc foarte slabă.

Totodată, tehnicianul italian a subliniat faptul că Eduard Florescu trebuia eliminat. Mandorlini nu a primit nicio întrebare despre iminenta demitere de la CFR.

”A fost un meci compus din mai multe episoade. În unul dintre ele şi poate în cel mai important, Florescu trebuia eliminat, e clar, iar la scurt timp a dat gol. Echipa a încercat să joace cât de bine s-a putut pe acest gazon, care nu a fost cel mai bun.

Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condiţiilor de joc. Totul s-a rupt în acel episod, în care Eduard Florescu trebuia eliminat.

Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi. Adversarul a profitat. Avem timp să ne gândim la meciul următor, cu FC Voluntari. Cu siguranţă trebuie să facem mai mult”, a declarat Mandorlini, după meci.

În urma acestui rezultat ruşinos, CFR Cluj rămâne pe locul doi, cu 36 de puncte, la opt puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinisuperligabotosani cfr 

viewscnt
Articole similare