Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Işfan, din lac în puţ? ”Unde să joace la Petrolul? Îl fac inter? Îl mută pe Musi inter? | EXCLUSIV

Alexandru Işfan, din lac în puţ? ”Unde să joace la Petrolul? Îl fac inter? Îl mută pe Musi inter? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Alexandru Işfan (23 de ani) s-a transferat de la Universitatea Craiova la Petrolul Ploieşti, în acestă iarnă, sub formă de împrumut, în speranţa că va bifa mai multe minute.

Alexandru Işfan nu-şi mai găsea locul la Universitatea Craiova şi a simţit nevoie unei schimbări, fie ea şi de moment.

A ajuns la Petrolul Ploieşti, cu promisiunea că va bifa mai multe minute decât a făcut-o la Craiova. Cu toate acestea, sistemul de joc implementat de Florin Pîrvu nu pare deloc să-l avantajeze: un 5-3-2, care se transformă în 3-5-2 sau 3-4-1-2 pe ofensivă.

Basarab Panduru nu crede că Alexandru Işfan se va impune la Petrolul

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru este de părere că Alexandru Işfan nu-şi va câştiga locul de titular la Petrolul, dacă va evolua în stilul din ultima perioadă.

”Pandi” a privit primul 11 al ”Lupilor” şi doar un singur jucător poate fi ”sărit din schemă” pentru a i se face loc: Jefferson - dar pe un post unde Işfan nu excelează - inter la mijlocul terenului.

Aşadar, Alexandru Işfan pare să aibă foarte mult de muncă pentru a câştiga duelul de titularizare în ofensivă cu Gicu Grozav sau poate Jair - mijlocaşul cu cea mai mare libertate de mişcare.

  • Despre Alexandru Musi nu poate fi vorba, deoarece este jucător U21 şi e greu de scos din teren. Dacă iese de, de obicei intră un alt U21, Iustin Răducan.

Nu m-a mirat trecerea lui Işfan la Petrolul. Nu a dat niciun gol la Craiova, în 20-30 de meciuri. Bine, meciuri era mult spus. 

Nu, cred că până la urma e bine şi pentru el acest transfer. Acolo avea concurenţă, nu a făcut nimic. Cred că a făcut bine că a venit la Petrolul, dar trebuie să joace.

Trebuie să înţeleagă că trebuie să joace altceva. Ai fost la Craiova, nu te-ai impus, schimbă ceva. Dacă tu mergi cu: `Ăsta sunt eu, că ăsta e fotbalul meu`. Păi, băi, băiatule, dacă vezi că nu merge, schimbă puţin. Nu mai ţine că aşa eşti. Că aşa eşti când eşti bine.

Dacă nu e bine, hai să facem o schimbare. Să vedem ce nu e bine. Să alergăm mai mult, să băgăm piciorul mai mult, să ieşim din asta. Trebuie să alerge pentru că aici e complicat. Nu mai ataci ca la Craiova. La Petrolul te aperi.

Unde joci? Musi trebuie să joace. Grozav joacă că e bun. Şi atunci, ăia trei acolo, la mijloc: Jair joacă, Takayuki joacă. Tu unde joci? În locul lui Jefferson?

Ce faci, schimbi sistemul să joci cu el? Spune-mi unde intră. Chiar nu e uşor. N-ai unde. Nu schimbă sistemul. Joacă cu cei cinci fundaşi, Musi şi Grozav - clar, Jair - superclar pentru că trebuie să-i faci contract şi mai rămâne o poziţie, la Jefferson, dar de inter. 

Din extremă, ce erai tu... Bine, el a mai jucat vârf. Dacă era vârf acolo cu Grozav. Şi atunci, îl faci inter pe Musi? Scoţi un fundaş central? Nu cred”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alexandru isfanflorin pirvualexandru musi 

viewscnt
Articole similare