Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, în culmea bucuriei după victoria cu CFR! Patronul Botoşaniului a dezvăluit cine i-a redat speranţa salvării. ”Datorită lor sunt optimist” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime, în culmea bucuriei după victoria cu CFR! Patronul Botoşaniului a dezvăluit cine i-a redat speranţa salvării. ”Datorită lor sunt optimist” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a produs şocul primei etape din 2024 şi a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, pe teren propriu, la capătul unui meci pe care moldovenii l-au dominat. La finalul partidei, Valeriu Iftime a recunoscut că este în culmea fericirii după acest succes şi s-a declarat extrem de mulţumit, atât de noile transferuri, cât şi de numirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică.

Lui Valeriu Iftime nu i-a venit să creadă că echipa sa a bătut-o pe CFR: ”Atât de tare m-am bucurat...”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru orangesport.ro, finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că speranţele sale în salvarea de la retrogradare nu erau atât de mari înaintea meciului, însă optimismul a crescut la final.

Valeriu Iftime a declarat că a început să creadă că echipa sa se poate redresa, odată cu venirile lui Andrei Miron şi Bogdan Andone.

”Poate că m-am bucurat prea tare pentru un meci de fotbal. Este adevărat că am jucat cu o echipă extraorindară. CFR nu a avut nicio ocazie clară de poartă, iar Bogdan Andone a contracarat tot ce au gândit ei. Am avut două ocazii, un gol excepţional, şi de aceea cred că am fost echipa mai bună. Atât de tare m-am bucurat... Nu am crezut, dar parcă ceva în aer plutea, după ce l-am văzut pe Bogdan, cum pregăteşte. 

Pur şi simplu, la final nu ştiam ce să fac. Eram atât de fericit încât mă întreb acum de ce am fost atât de bucuros, pentru că am câştigat doar trei puncte până la urmă. Încă suntem departe de salvare, dar dacă vom ştii  să tratăm celelalte meciuri cu aceeaşi gândire, cred că ne putem lupta. Dacă pierdem următorul meci, nu am câştigat nimic.

Mi-a crescut optimismul în două variante, când a venit Bogdan (n.r. Andone) şi George Miron.  De aici încolo a început să mi se pară că există speranţe. În momentul în care l-am văzut pe Bogdan, am vorbit cu el, am văzut cum antrenează, am văzut ce spune şi pot spune că am speranţe mai mari decât înaintea meciului.

(n.r. V-au plăcut evoluţiile lui Filip şi Miron?) Da, enorm. Şi Fulop, şi Kaprof. Sunt nişte jucători care sunt pe filosofia lui Bogdan: muncă, muncă, echipă şi nu fotbalist.

O să vedeţi, CFR nu va mai pierde de acum. Bogdan are prea multă minte ca să-l pot descifra după un singur meci”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

FC Botoşani 1-0 CFR Cluj

Prima repriză de la Botoşani a fost una fără faze de poartă, care au venit însă în repriza secundă. Portarul oaspeţilor, Răzvan Sava a respins şutul lui Fulop, în minutul 52, apoi Muhar a şutat slab din poziţie bună, în minutul 60.

Eduard Florescu a deschis scorul în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar, iar oaspeţii nu au reuşit să egaleze deşi au presat în ultima parte a meciului. S-a încheiat 1-0 pentru FC Botoşani, care a reuşit a doua victorie stagională şi este ultima clasată, a 16-a, cu 15 puncte. Moldovenii s-au apropiat însă la doar un punct de Dinamo, echipa de pe locul 15.

CFR rămâne pe locul doi, cu 36 de puncte, la opt puncte distanţă de liderul FCSB.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Charles Petro 80), Sadiku, Miron, Ţigănaşu – G. David (Mitrov 90+4), Dican, I. Filip, E. Florescu (Aldai Ferreira 80) – Ilicic (Fulop 46), Kaprof (Dragu 83). ANTRENOR: Bogdan Andone

CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, Ajteti, M. Ilie - Cr. Manea (Yacabo Serebe 89), Avonou (Deac 75), Tachtsidis, Muhar (K. Keita 83), Mamic (El Kaddouri 75) - Otele, Birligea. ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Afla mai multe despre: fc botoşanicfr clujsuperligăvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare