Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini chiar are motive să fie supărat după Botoşani - CFR. ”E roşu clar. Îl loveşte cu antebraţul în faţă” | VIDEO EXCLUSIV

Mandorlini chiar are motive să fie supărat după Botoşani - CFR. ”E roşu clar. Îl loveşte cu antebraţul în faţă” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut în mod surprinzător pe terenul celor de la FC Botoşani, dar formaţia din Ardeal are toate motivele să acuze arbitrajul, iar antrenorul Andrea Mandorlini (63 de ani) chiar a făcut acest lucru la finalul meciului. Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a avut aceeaşi părere.

FC Botoşani a reuşit surpriza primei etape din Superligă în 2024. Ultima clasată a învins-o pe CFR Cluj, ocupanta locului 2, scor 1-0, în runda a 22-a.

Deşi a pierdut la limită, iar antrenorul Andrea Mandorlini urmează să fie schimbat cu Adi Mutu, clujenii pot acuza două faze controversate de arbitraj.

Ambele au fost decise în favoarea formaţiei din Botoşani. Prima dintre ele a avut loc în minutul 12, atunci când Andrei Miron pare că atinge mingea cu mâna.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a fost de părere că este o fază extrem de grea şi că nu se vede pe vreo reluare dacă fundaşul Botoşaniului face henţ sau nu în propriul careu.

”Nu-mi dau seama dacă atinge. Vorbesc foarte serios. Fiind o fază atât de încâlcită, nu cred că se putea impune acordarea unei lovituri de la 11 metri. E o fază foarte ciudată. Nu-mi dau seama dacă o atinge sau nu. Nu-mi dau seama.

Cum văd eu arbitrajul video: când e o fază foarte clară şi scapă arbitrului, trebuie intervenit. La o fază ca asta, unde nici după zeci de reluări nu ne dăm seama dacă o atinge sau nu, nu cred că trebuie intervenit. Asta e opinia mea”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Eduard Florescu a marcat golul victoriei, dar putea fi eliminat în prima repriză

A doua fază controversată de arbitraj, mult mai evidentă, a avut loc în minutul 26, când Eduard Florescu intră violent în Matei Ilie, de la CFR Cluj. 

Această fază de joc s-a petrecut chiar în faţa centralului Iulian Călin şi a asistentului de pe acea tuşă de teren. Florin Andrei a fost în cabina VAR.

Mihai Stoica s-a pronunţat şi a precizat că, în opinia sa, Florescu ar fi trebuit eliminat din joc, iar Botoşani să joace în inferioritate numerică. De aceeaşi părere a fost şi Andrea Mandorlini.

”Eu zic că e roşu clar. Călin nu cred că e atât de vinovat pentru că el vede contact, dar nu poţi să-ţi dai seama daca există intensitate, dar este. Aici, (n.r. Florescu) nu sare şi riscă ridicând mâna, ci chiar îl loveşte.

Cu antebraţul îl loveşte în faţă (n.r. pe Matei Ilie). Iar Florescu dă chiar golul. Eu zic că e roşu. Mare eroare”, a adăugat expertul Orange Sport.

Ulterior, chiar Eduard Florescu a fost cel care a marcat singurul gol al meciului, în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar.

Astfel, odată cu acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul doi, cu 36 de puncte, la opt puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai puţin.

FC Botoşani a reuşit a doua victorie stagională şi este ultima clasată, a 16-a, cu 15 puncte. Moldovenii s-au apropiat însă la doar un singur punct de Dinamo, echipa de pe locul 15.

Afla mai multe despre: botosani cfr clujmihai stoicaeduard florescu 

viewscnt
Articole similare