Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză colosală! Are peste 200 de meciuri pentru Marseille şi semnează cu Dinamo: ”Va fi prezentat în următoarele 48 de ore”

Surpriză colosală! Are peste 200 de meciuri pentru Marseille şi semnează cu Dinamo: ”Va fi prezentat în următoarele 48 de ore”

Superliga

Comentarii

Dinamo este pe punctul de a da o lovitură de imagine. Presa internaţională a anunţat că un jucător cu nume mari în CV, precum West Ham, Nottingham Forest, Olympique Marseille sau Fenerbache s-a înţeles cu trupa din Ştefan cel Mare, urmând a fi prezentat în zilele următoare.

Dinamo este pe punctul de a da lovitura începutului de an: ”Andre Ayew va semna cu Dinamo”

Publicaţia nogomania.com relatează că Andre Ayew, internaţionalul ghanez cu peste 200 de meciuri la Olympique Marseille, s-a înţeles cu Dinamo, urmând a fi prezentat oficial după ce naţionala sa va părăsi Cupa Africii. 

În vârstă de 34 de ani, Ayew este sub contract cu Le Havre, echipă ce evoluează în Ligue 1, însă a bifat doar patru partide în acest sezon, toate din postura de rezervă. Cu toate acestea, a prins lotul Ghanei pentru Cupa Africii pe Naţiuni şi este un adevărat simbol pentru ”Black Stars”, pentru care a adunat 115 meciuri şi a marcat 26 de goluri. 

De-a lungul carierei, fiul legendarului Abedi Pele a adunat multe echipe importante în CV, precum Marseille, Lorient, West Ham, Nottingham Forest sau Fenerbahce. În sezonul trecut, Ayew a fost legitimat la Forest, echipă pentru care a bifat 14 meciuri în Premier League.

”Dinamo Bucureşti stârneşte entuziasm odată cu posibila semnare a lui Andre Ayew, căpitanul Ghanei şi fiul lui Abedi Pele, alăturându-se lui Velkovski, Pavicic şi Milanov. Ayew, ale cărui momente importante în carieră includ perioade în Anglia la cluburi precum Swansea şi West Ham, se va alătura lui Dinamo de la Le Havre.

Această mişcare urmează după achiziţiile: Darko Velkovski, Domagoj Pavicic şi Georgi Milanov, semnalând intenţia ambiţioasă a clubului din România de a consolida echipa înainte de a doua parte a sezonului.

Ayew, care reprezintă în prezent Ghana la Cupa Africană a Naţiunilor, a făcut istorie într-un meci împotriva Capului Verde, devenind al treilea jucător care a participat vreodată la opt turnee ale Cupei Africii a Naţiunilor, alăturându-se lui Rigobert Song şi a eternului Ahmed Hassan, simbolul fotbalului egiptean.

Ayew a fost căpitanul Ghanei în ultimul deceniu şi şi-a petrecut vârful carierei cu cluburi precum Marseille, Swansea, West Ham şi Fenerbahçe. Se va alătura lui Dinamo Bucureşti de la Le Havre. Este de remarcat faptul că fratele său mai mic, Jordan Ayew, este un jucător cheie pentru Crystal Palace de câţiva ani.

Zeljko Kopic a preluat frâiele la Dinamo Bucureşti într-o perioadă provocatoare, iar după prima jumătate a sezonului, echipa s-a trezit pe penultima poziţie în clasament. Conducerea clubului a decis să facă mişcări strategice în luna ianuarie, aducând nume mari pentru a-şi asigura menţinerea în prima ligă.

Ayew este de aşteptat să fie prezentat oficial ca noul jucător al lui Dinamo în următoarele 48 de ore şi se va alătura echipei după ce şi-a încheiat atribuţiile la Cupa Africii”, a notat nogomania.com.

  • Cota de piaţă a lui Andre Ayew este de 1.200.000 de euro, conform Transfermarkt. 

Afla mai multe despre: ayewdinamoligue 1marseillesuperligăkopic 

viewscnt
Articole similare