Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu vine la CFR Cluj! Prima reacţie a lui Cristi Balaj, după înfrângerea de la Botoşani: "Sunt supărat. L-a lovit cu răutate" | EXCLUSIV

Adrian Mutu vine la CFR Cluj! Prima reacţie a lui Cristi Balaj, după înfrângerea de la Botoşani: "Sunt supărat. L-a lovit cu răutate" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj schimbă antrenorul după primul meci oficial din 2024. Andrea Mandorlini a pierdut cu FC Botoşani şi plăteşte cu postul, care va fi preluat de Adrian Mutu. Preşedintele Cristi Balaj a oferit o primă reacţie.

"Sunt supărat". Cristi Balaj, foc şi pară după Botoşani - CFR Cluj 1-0, meciul care l-a demis pe Mandorlini

CFR Cluj a rămas la opt puncte de liderul FCSB, care are 44 de puncte, dar echipa bucureşteană se poate distanţa în cazul unei victorii cu UTA, luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Sursele Orange Sport confirmă despărţirea de antrenorul Andrea Mandorlini şi startul negocierilor pentru instalarea lui Adrian Mutu. 

Patronul Nelu Varga a anunţat demiterea italianului şi sosirea lui Adi Mutu pe banca lui CFR Cluj

După reacţia "la cald" a acţionarului fostei campioane, Cristi Balaj a anunţat că toate detaliile din jurul băncii tehnice vor fi puse la punct luni, în cadrul unei şedinţe. 

"Luni vom discuta cu patronul despre aceste subiecte. Mâine discutăm cu domnul Varga acest subiect (n.r. - despre sosirea lui Adrian Mutu). Nu pot comenta declaraţiile patronului, nici nu e potrivit, nici nu sunt în măsură", a declarat Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

FC Botoşani a produs surpriza începutului de an

FC Botoşani a învins surprinzător duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia de pe locul secund în clasament, CFR Cluj, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Eduard Florescu a deschis scorul în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar, însă Cristi Balaj a acuzat mai multe decizii ale brigăzii conduse de centralui Iulian Călin. 

"Sunt supărat pentru cum am jucat azi, am jucat slab. Sunt supărat că am avut henţ, penalty, i-a şters mâna, că jucătorul care a marcat trebuia să fie eliminat în minutul 25, când l-a lovit cu cotul intenţionat, cu răutate, pe Matei Ilie. Sunt supărat", a mai spus Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicristi balajbotosani cfr clujadrian mutuadi mutu antrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare