Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a reacţionat după ce l-a auzit pe Dawa! "Poate a uitat cât mai are contract. Tată, el are declaraţie, eu spun asta" | EXCLUSIV

Gigi Becali a reacţionat după ce l-a auzit pe Dawa! "Poate a uitat cât mai are contract. Tată, el are declaraţie, eu spun asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a venit cu replica, după ce Joyskim Dawa a spus că actualul contract îi expiră la finalul sezonului. Afaceristul a transmis că, de fapt, fundaşul central în vârstă de 27 de ani mai are încă trei ani şi jumătate din înţelegerea cu clubul.

Gigi Becali îl atenţionează pe Joyskim Dawa! "Poate a uitat cât mai are contract". Cuvintele care i-au atras atenţia finanţatorului

Cuplul în centrul apărării "s-a betonat" la FCSB. Dawa şi Ngezana s-au impus, după accidentarea lui Chiricheş, iar Gigi Becali nu are de gând să-l piardă pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. 

În ciuda unui început ezitant la FCSB, după sosirea de la FC Botoşani, în iulie 2022, Joyskim Dawa a arătat de ce a primit încrederea conducerii şi staffului. Camerunezul a bifat 25 de apariţii în acest sezon, însă ultima sa intervenţie a atras atenţia. 

Fundaşul central cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt, a spus că mai are un contract valabil până în vară, însă Gigi Becali l-a contrazis şi a transmis care e perioada pentru care au bătut palma în momentul transferului. 

"Dawa are contract până în... Bine, dacă are până în vară, vedem ce va fi. A zis şi el aşa, poate a uitat cât mai are contract. 

Tată, mai are încă trei, patru ani contract. El are declaraţie, eu spun că mai are trei ani şi jumătate de contract. Mai are trei ani din vară", a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport. 

Joyskim Dawa ţinteşte un campionat mai bun: "Asta e ţinta mea"

Fundaşul central de 27 de ani are ambiţii, după cei doi ani şi jumătate petrecuţi în România, la FC Botoşani şi FCSB

"Asta e ţinta mea. Să joc mai bine, să ajung într-o ligă mai bună, iar România e un pas foarte bun în acest drum.

(n.r.- despre un transfer) Dacă am posibilitatea, de ce nu? Dar acum mă concentrez asupra ceea ce am de făcut la FCSB. Sunt bine, am contract până la finalul verii, apoi am opţiune de prelungire pentru încă trei ani, dar pentru moment sunt bine.

Sunt concentrat sută la sută pentru acest sezon şi apoi mai vedem ce se întâmplă", a declarat fundaşul FCSB-ului, Joyskim Dawa, într-o conferinţă de presă, în urmă cu câteva zile. 

 
 

Afla mai multe despre: joyskim dawagigi becalijoyskim dawa contract fcsb 

viewscnt
Articole similare