Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îi place lui Gigi Becali de el şi îl ia!”. Jucătorul care a strălucit în partida Petrolul - Dinamo 1-0 | EXCLUSIV

”Îi place lui Gigi Becali de el şi îl ia!”. Jucătorul care a strălucit în partida Petrolul - Dinamo 1-0 | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe Dinamo, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 22-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către brazilianul Jair, în minutul 80 al jocului.

Jair l-a impresionat pe Basarab Panduru

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 16 puncte.

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru s-a arătat impresionat de brazilianul Jair (29 de ani) în meciul Petrolul - Dinamo, cel care a făcut diferenţa în acest joc şi pe care l-ar vedea la o echipă superioară din Superligă cât de curând.

”Pandi” consideră că nu are mira pe nimeni dacă, după modelul transferurilor lui Baba Alhassan de la Hermannstadt şi Luiz Phelipe de la Poli Iaşi, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, ar dori să realizeze şi transferul lui Jair, un fotbalist tehnic, exact cum îi place omului de afaceri.

  • În trecut, Jair a fost foarte aproape să ajungă la Universitatea Craiova, însă Petrolul nu a fost de acord cu propunerea financiară venită dinspre Oltenia.

E un jucător bun. A jucat bine la Petrolul. Mie mi-a plăcut de el. Ţin minte că l-a vrut Universitatea Craiova la un moment dat. L-aş vedea la Craiova.

Cum ajung Baba Alhassan şi Phelipe la FCSB, de ce să nu îl vezi şi pe el? Ce te-ar mira să-l vezi şi pe el? Că îi place lui Gigi de el şi îl ia. Nu te miră nimic.

A jucat bine la Petrolul şi ştie cu mingea. Îi stă la picior. Joacă fotbal. E bun jucător”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • În acest sezon de Superligă, Jair a bifat 22 de partide pentru Petrolul, în care a marcat 6 goluri şi a pasat decisiv cu alte cinci ocazii.

Cota lui Jair, conform transfermarkt.de, este de 850.000 de euro, însă contractul acestuia expiră în vară şi, automat, suma de transfer ar fi una mult mai mică, dacă ”Lupii” ar dori să nu-l piardă gratis.

as

Afla mai multe despre: jairgigi becalibasarab pandurupetrolul-dinamo 

viewscnt
Articole similare