Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a aflat direct de la şefii lui Neftchi Baku de ce a fost dat afară Mutu: "Am intrat în vorbă" | EXCLUSIV

MM Stoica a aflat direct de la şefii lui Neftchi Baku de ce a fost dat afară Mutu: "Am intrat în vorbă" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a povestit că a aflat, în cantonamntul din Antalya, de ce a fost dat afară Adrian Mutu de la Neftchi Baku.

FCSB şi Neftchi Baku au împărţit, pentru o perioadă de timp, acelaşi hotel în cantonamentul din Antalya, prilej cu care Mihai Stoica a stat de vorbă cu şefii lui Neftchi pentru a afla ce s-a întâmplat cu "Briliantul" Mutu în Azerbaidjan, motivul pentru care a fost dat afară.

Şefii lui Neftchi Baku i-au dezvăluit lui MM Stoica ce s-a întâmplat cu Adrian Mutu în Azerbaidjan: "Am fost curios"

Stoica a spus că şefii lui Neftchi l-au caracterizat pe Mutu drept un antrenor sever, strict, care nu e gata să facă compromisuri cu jucătorii. De aceea, fotbaliştii de la Baku l-au îndepărtat, în cele din urmă, pe "Briliant" de pe banca tehnică.

Conducerea lui Neftchi nu i-a reproşat nimic din punct de vedere fotbalistic lui Adrian Mutu, cel care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a azerilor.

"Noi am stat în hotel, o perioadă destul de bună de timp, cu cei de la Neftchi Baku. Am fost curios, am intrat în vorbă, de ce a plecat de acolo. Pentru că nimeni nu i-a reproşat nimic din punct de vedere fotbalistic. Ei au fost surprinşi că este un tehnician foarte strict, foarte sever, şi înţeleg că jucătorii de pe acolo sunt obişnuiţi să fie cocoloşiţi. Iar el n-a făcut compromisuri. E foarte importantă chimia între antrenori şi jucători", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a vorbit despre Adrian Mutu în contextul în care "Briliantul" va prelua banca tehnică a CFR Cluj, care l-a demis pe Andrea Mandorlini după eşecul cu FC Botoşani, 0-1 în primul meci din 2024, în deplasarea din Superliga României.

Afla mai multe despre: mihai stoicaadrian mutuneftchi bakucfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare