Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mazilu a fost prezentat la noua echipă! Brighton l-a cedat în acest sezon: "Este o oportunitate incredibil de mare pentru mine"

OFICIAL | Adrian Mazilu a fost prezentat la noua echipă! Brighton l-a cedat în acest sezon: "Este o oportunitate incredibil de mare pentru mine"

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu (18 ani) a fost împrumutat în Eredivisie, la clubul batav Vitesse. Brighton l-a cedat pe atacantul lateral înainte ca tricolorul să apuce să debuteze.

Brighton l-a împrumutat pe Adrian Mazilu la Vitesse

Informaţiile celor de la Farul s-au adeverit. Adrian Mazilu a fost împrumutat de Brighton în Ţările de Jos, la Vitesse, ultima clasată din prima ligă, cu doar 12 puncte acumulate în 18 meciuri. 

Adrian Mazilu a fost lăsat la Vitesse pentru a prinde mai multe minute, iar olandezii l-au primit cu braţele deschise. 

"Adrian Mazilu (18) vine in Vitesse sub formă de împrumut. Talentatul român de la Brighton & Hove Albion FC se va alătura lotului lui Edward Sturing din această săptămână. Acest lucru face ca prima achiziţie din această perioadă de transfer de iarnă să fie un fapt", a anunţat clubul din Ţările de Jos. 

Directorul tehnic Benjamin Schmedes este mulţumit de sosirea sa: „Poziţia din flanc a fost o prioritate, mai ales având în vedere accidentarea pe termen lung a lui Miliano Jonathans. Adrian este un talent şi a căpătat deja experienţa necesară în ciuda vârstei sale fragede. Suntem foarte fericiţi că se va alătura lui Vitesse pentru a doua jumătate a sezonului şi îi dorim o primire călduroasă.”

"Atacatorul este un internaţional de tineret român. Cu clubul său anterior, Farul Constanţa, a devenit campion al României în sezonul trecut. Brighton l-a adus pe tânăr în Anglia vara trecută. Acum are ocazia să se dezvolte în continuare la Vitesse", a mai transmis Vitesse. 

"Este o oportunitate incredibil de mare pentru mine. Vitesse este un club minunat. Desigur, sper să fiu important pentru echipă în următoarele luni. În orice caz, abia aştept cu nerăbdare şi merg spre provocări cu toată energia”, a declarat Adrian Mazilu. 

În vârstă de 18 de ani, Adrian Mazilu a bifat 25 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile şi a marcat doar două goluri. Este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: adrian maziluadrian mazilu vitesseadrian mazilu farul 

viewscnt
Articole similare